Skip to main content

(P) Campanie de Paşte la AFI: tombole cu premii totale de 8.000 de lei

 
(P) Campanie de Paşte la AFI: tombole cu premii totale de 8.000 de lei

(P) Campanie de Paste la AFI Cotroceni. Tombole pentru vizitatori şi un Mare Premiu Special. Valoare totală a premiilor puse în joc pentru vizitatorii AFI este de 8.000 de lei.

Publicitate

Detalii, în continuare:

AFI Cotroceni te provoacă să faci din acest Paşte o sărbătoare memorabilă, în care tu şi cineva drag să jucaţi rolul principal şi să aveţi parte de o experienţă de cinci stele prin cea mai recentă campanie, la finalul căreia te aşteaptă un premiu cum nici nu visai.

„Câştigă o experienţă de lux cu AFI Cotroceni” provoacă clienţii Centrului Comercial să îşi redefinească look-ul şi să descopere tendinţele momentului în materie de fashion, beauty, tehnologie şi entertainment. Până pe 14 aprilie ai un motiv în plus să vizitezi AFI Cotroceni: oricine face cumpărături de peste 300 de lei se poate înscrie în Tombola de Paşte, transformând sesiunile de shopping în beneficii, promoţii şi surprize.

Marele premiu este o experienţă de cinci stele, demnă de o vedetă, care include un răsfăţ de zile mari, pentru două persoane. Câştigătorul, împreună cu cineva drag, vor fi aduşi la AFI Cotroceni cu limuzina, fiind întâmpinaţi pe covorul roşu de un asistent personal, care le va sta la dispoziţie întreaga zi. Pasul următor va fi alegerea ţinutei de super star din magazinele partenere, dar şi o sesiune de beauty care îi va pregăti pentru o cină specială şi un film în sala VIP a Cinema City.

Premiile oferite în cadrul Campaniei sunt în valoare de peste 8.000 lei.

Mai multe detalii în regulament.

Iulia Borşan, Corporate Marketing Manager AFI Europe:

„Suntem în permanenţă alături de clienţii noştri, le oferim campanii inovatoare şi experienţe perfecte de shopping, gastronomie şi entertainment. Iar de Paşte vrem să le reamintim acestora că sărbătoarea înseamnă nu numai pregătiri peste pregătiri, oboseală şi stres, ci poate fi şi un prilej pentru relaxare şi răsfăţ. Am dezvoltat o campanie specială, cu un premiu surprinzător ce va face din acest Paşte un moment memorabil pentru fericitul câştigător”.

De sărbătorile pascale, AFI Cotroceni va funcţiona conform programului normal, iar iubitorii de shopping sunt aşteptaţi să se bucure de ofertele speciale din magazinele AFI Cotroceni, dar şi să îşi încerce norocul la Tombola de Paşte care, cu siguranţă, va face din această sărbătoare un moment de neuitat pentru câştigător.

https://m.facebook.com/notes/afi-cotroceni/castiga-o-experienta-de-lux-cu-afi-cotroceni/10155155710577389

https://m.facebook.com/notes/afi-cotroceni/castiga-o-experienta-de-lux-cu-afi-cotroceni/10155155710577389

viewscnt

Trimite un comentariu

sus