Skip to main content

(P) Campanie de Paște la AFI: tombole cu premii totale de 8.000 de lei

 
(P) Campanie de Paște la AFI: tombole cu premii totale de 8.000 de lei

(P) Campanie de Paste la AFI Cotroceni. Tombole pentru vizitatori și un Mare Premiu Special. Valoare totală a premiilor puse în joc pentru vizitatorii AFI este de 8.000 de lei.

Publicitate

Detalii, în continuare:

AFI Cotroceni te provoacă să faci din acest Paște o sărbătoare memorabilă, în care tu și cineva drag să jucați rolul principal și să aveți parte de o experiență de cinci stele prin cea mai recentă campanie, la finalul căreia te așteaptă un premiu cum nici nu visai.

„Câștigă o experiență de lux cu AFI Cotroceni” provoacă clienții Centrului Comercial să își redefinească look-ul și să descopere tendințele momentului în materie de fashion, beauty, tehnologie și entertainment. Până pe 14 aprilie ai un motiv în plus să vizitezi AFI Cotroceni: oricine face cumpărături de peste 300 de lei se poate înscrie în Tombola de Paște, transformând sesiunile de shopping în beneficii, promoții și surprize.

Marele premiu este o experiență de cinci stele, demnă de o vedetă, care include un răsfăț de zile mari, pentru două persoane. Câștigătorul, împreună cu cineva drag, vor fi aduși la AFI Cotroceni cu limuzina, fiind întâmpinați pe covorul roșu de un asistent personal, care le va sta la dispoziție întreaga zi. Pasul următor va fi alegerea ținutei de super star din magazinele partenere, dar și o sesiune de beauty care îi va pregăti pentru o cină specială și un film în sala VIP a Cinema City.

Premiile oferite în cadrul Campaniei sunt în valoare de peste 8.000 lei.

Mai multe detalii în regulament.

Iulia Borșan, Corporate Marketing Manager AFI Europe:

„Suntem în permanență alături de clienții noștri, le oferim campanii inovatoare și experiențe perfecte de shopping, gastronomie și entertainment. Iar de Paște vrem să le reamintim acestora că sărbătoarea înseamnă nu numai pregătiri peste pregătiri, oboseală și stres, ci poate fi și un prilej pentru relaxare și răsfăț. Am dezvoltat o campanie specială, cu un premiu surprinzător ce va face din acest Paște un moment memorabil pentru fericitul câștigător”.

De sărbătorile pascale, AFI Cotroceni va funcționa conform programului normal, iar iubitorii de shopping sunt așteptați să se bucure de ofertele speciale din magazinele AFI Cotroceni, dar și să își încerce norocul la Tombola de Paște care, cu siguranță, va face din această sărbătoare un moment de neuitat pentru câștigător.

 

 

https://m.facebook.com/notes/afi-cotroceni/castiga-o-experienta-de-lux-cu-afi-cotroceni/10155155710577389

 

 

https://m.facebook.com/notes/afi-cotroceni/castiga-o-experienta-de-lux-cu-afi-cotroceni/10155155710577389

Autor:

Trimite un comentariu