Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Cine este vinovat de drama din Retezat

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Cine este vinovat de drama din Retezat

Subiectele din presa de azi. Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului din Munţii Retezat. "Cine este vinovat de drama din Retezat", titrează azi Adevărul.

Publicitate

"Euro de poveste", scrie GSP în deschiderea ediţiei de azi. România a adunat patru medalii la Campionatul European de Gimnastică de la Cluj: Marian Drăgulescu a luat aur la sol şi argint la sărituri, Cătălina Ponor a luat aur la bărnă, iar Larisa Iordache a obţinut medialia de bronz la acelaşi aparat.

Adevărul: "Cine este vinovat de drama din Retezat"

"O avalanşă a cuprins un grup de şapte turişti care a urcat sâmbătă pe Vârful Peleaga din Munţii Retezat. Doi copii, Dor Geta Popescu (13 ani) şi Erik Gulacsi (12 ani), alpinişti profesionişti, au decedat în accident.

Dacă este sau nu cineva vinovat pentru această tragedie se va stabili chiar într-o anchetă penală, pentru că poliţiştii hunedoreni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă", scrie cotidianul în deschiderea ediţiei de azi.

Gazeta Sporturilor: "Euro de poveste"

GSP scrie în prima pagină de azi că "România a strâns patru medalii la campionatul continental de gimnastică de la Cluj."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

  • România liberă: "Şeful tinerilor pesedişti, îmbogăţit din nimic"

"Gabriel Petrea a făcut primul milion de euro din fonduri UE. La 27 de ani, oferea cu împrumut 500.000 de lei, sumă la care mulţi nici nu visează. La 33 de ani, Gabriel Petrea, şeful tinerilor pesedişti, are o avere impresionantă."

  • Cotidianul: "Partidele se fac de râs cu mize mici"

"De la alegerile din decembrie 2016, lumea politică românească a intrat într-un acut proiect de dezintegrare. Putere şi opoziţie în egală măsură lovite de lipsa de viziune şi capacitatea de a închega măcar un program, dacă nu un proiect politic coerent."

  • Libertatea: "S-au dezbrăcat gratis"

"Cele mai multe dintre vedetele apărute pe coperta Playboy nu au fost plătite. Bianca Drăguşanu, Ruby, Xonia, Rocsana Marcu sau Daniela Crudu sunt printre vedetele care au acceptat să se pozeze goale pentru celebritate şi nu pentru bani, aşa cum au lăsat să se înţeleagă."

  • Evenimentul zilei: "Gabriela Firea a numit la conducerea Spitalului Colentina o persoană cu mari probleme legale"

"Asistenta medicului Silvi Ifrim: 'Doamna doctor mi-a solicitat să întocmesc Registrul. Din 607 pacienţi, 120 sunt reali!'"

  • Click: "Ilie Năstase, bufon şi la 70 de ani"

"'Bufonul din Carpaţi'. Aşa i se spunea pe când făcea nebunii pe terenul de tenis în anii '70. Pe vremea aceea, Ilie Năstase era cunoscut şi pentru talentul sportiv, dar şi pentru înjurăturile şi certurile pe care le provoca. La 70 de ani, Nasty a ajuns să fie eliminat din arenă pentru jigniri la adresa echipei britanice de la Fed Cup."

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus