Skip to main content

VIDEO. Eti Puf fac Puf-Hop. Noua reclamă, filmată pe un bloc din Dristor

 

VIDEO. Campanie nouă de la Eti Puf, cu biscuiții animați în prim plan. Noul spot, realizat de Ogilvy&Mather România, a fost filmat a fost filmat pe acoperișul unui bloc din cartierul bucureștean Dristor.

Publicitate

Ca și în spotul de anul trecut, cele patru personaje cântă în ritm de hip-hop, pe aceleași beat-uri ca și în prima reclamă. Numele Spotului: Puf-Hop.

Ogilvy&Mather, despre campanie

„Cele mai recente execuții, Crăciun (lansat anul trecut, în decembrie) și Puf-Hop, sunt o continuare a succesului înregistrat, în special cu spotul Rap Battle. Ambele spoturi combină beatbox-ul, dansul și versuri jucăușe și ușor naive (ingrediente deja consacrate), pentru a contura o lume simplă și veselă, în care, cu puțină imaginație, îndrăzneală și câțiva prieteni găsești mereu un prilej de distracție.

Astfel, sperăm noi, ca Eti Puf, să rămână o sursă de inspirație și voie bună pentru copii și tineri, adică publicul țintă”.

VIDEO. Noul spot Puf-Hop

Primul spot Eti Puf a fost lansat anul trecut. În primele două săptămâni, cei patru biscuiți Mashmallow cu glazură s-au viralizat ajungând la 300.000 de vizualizări și au generat zeci de parodii și reacții video.

Spotul realizat de Ogilvy & Mather România a fost singura reclamă TV comercială din topul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube, din țară, cu peste 1 milion de vizualizări pe YouTube, până la acest moment, și zeci de parodii care, la rândul lor, au înregistrat peste 1 milion de vizualizări.

VIDEO. Rap Battle – spotul de lansare

VIDEO. Eti Puf, spotul de Crăciun

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu