Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, viral cu o opinie despre profesoara Cristina Tunegaru: „doar cei ca tine pot schimba lumea”

 
Cristina Tunegaru. Foto: Digi24.ro
Cristina Tunegaru. Foto: Digi24.ro

"Bucureştiul nu te merită Cristina! Bucureştiul încă nu este o comunitate, nu are conştiinţa propriilor valori, nu are nici măcar conştiinţa rudimentară a dreptăţii", spune Moise Guran, într-un articol publicat pe blogul personal.

Publicitate

Jurnalistul a vorbit vineri despre sistemul de recrutare al profesorilor în şcolile din Bucureşti, în contextul în care profesoara Cristina Tunegaru, cunoscută pentru părerile exprimate public despre modul în care se fac angajări în instituţiile de învăţământ din Capitală, dar şi despre primarul Bucureştiului, Gabriel Firea, şi-a pierdut catedra.

Opinia, cu titlul "Cristina, doar cei ca tine pot schimba lumea", a adunat aproape 6.800 de like-uri şi share-uri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Ieri, Cristina a anunţat că din toamnă nu mai are catedră. Şi, bineînţeles, nici Firea, nici Inspectorul Şef al Bucureştilor n-aveau nicio vină. Poate pesedistul de Eminescu (un conservator, se ştie, la fel ca şi pesediştii de azi) să fi tras sforile pentru această decizie.

Cine are copil ştie că în toate şcolile şi liceele din Bucureşti sunt o grămadă de posturi libere, ce nu sunt scoase la titularizare, păstrând o rezervă serioasă de suplinitori, manevră la dispoziţia Inspectoratului. Cum se dau acele posturi? Situaţiile sunt uneori ridicole, iar sistemul pute a politizare de la cinci poşte."

În topul celor mai apreciate şi distribuite opinii publicate în weekend în blogosferă au intrat materiale de pe blogurile Biziday.ro, Petreanu.ro, Blogurile Adevarul şi Printesaurbana.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite opinii din weekend, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Biziday.ro, “Cristina, doar cei ca tine pot schimba lumea”

- 6.766 likes & shares;

2. Petreanu.ro, “Conjuraţia repetenţilor”

- 1.455 likes & shares;

3. Blogurile Adevarul, “GovITHub. Cum au votat psd-iştii înfiinţarea unui program pe care deja l-au desfiinţat”, de Cristian Ghinea

- 1.093 likes & shares;

4. Blogurile Adevarul, “Destabilizare în războiul informaţional rus: nava cu oi româneşti din Bosfor”, de Iulian Chifu

- 676 likes & shares;

5. Printesaurbana.ro, “Din dragoste”

- 674 likes & shares;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Guran Cutremuratorul. Dar daca Arsenie Boca are de 10 ori mai multi fani, cu toate ca e mort demult, de ce sa nu aiba si Guran?

Trimite un comentariu

sus