Skip to main content

Client nou pentru Golin: Groupama

 
Sursa foto: IQads
Sursa foto: IQads

Groupama, jucător de pe piaţa de asigurări din România, a selectat Golin, parte a grupului Lowe, ca agenţie pentru dezvoltarea şi implementarea strategiei de comunicare, în urma unui pitch desfăşurat la începutul anului 2017.

Publicitate

„Pentru a continua comunicarea coerentă şi eficientă cu stakeholderii cărora ne adresăm, avem nevoie de un partener cu experienţă în comunicarea financiară şi care să cunoască industria de asigurări. Echipa Golin ne-a convins, astfel că decizia de a lucra împreună a venit în mod natural”, afirmă Georgiana Miron, Director Marketing şi Comunicare, Groupama Asigurări.

„De-a lungul timpului, Golin a fost implicată în coordonarea unora dintre cele mai complexe proiecte din domeniul financiar: rebranding-uri, strategii de guvernanţă corporativă, promovarea platformelor de educaţie şi a listărilor la bursă. Asigurările reprezintă o nouă provocare pentru Golin şi aducem în parteneriatul cu Groupama expertiza noastră în comunicare financiară construită în ultimii 10 ani”, spune Monica Botez, Managing Partner, Golin.

Echipa Golin pentru Groupama Asigurări este formată din Ana Maria Gardiner (Director), Andrei Mehedinţu (Senior Media Associate) şi Ovidiu Lazăr (Junior Media Associate).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus