Skip to main content

Doi creativi români, printre care și un fost concurent la Românii au talent, au reprezentat România la Creative Express 2017

 
Doi creativi români, printre care și un fost concurent la Românii au talent, au reprezentat România la Creative Express 2017
Foto: IQads

Raul Gheba, fost concurent la Românii au talent și copywriter al agenției MullenLowe, și Karla Georgescu, art director la Publicis, au fost fost selectat de organizația Art Directors Club of Europe (ADC*E) să participe la programul internațional Creative Express care a avut loc în perioada 18-19 mai la Roma. Evenimentul reunește cei mai buni tineri creativi din industria de publicitate europeană – art directori, copywriteri și designeri – pentru a face schimb de idei, inspirație și metode de învățare.

Ediția de anul acesta a programului include 28 de participanți selectați din 14 țări de pe continentul european, în urma nominalizărilor făcute de organizațiile locale membre ADC*E. 

Publicitate

Participanții au fost împărțiți în cinci echipe, fiecare mentorată de câte un director de creație renumit, și au fost provocați sî dezvolte, în două zile, o campanie de comunicare prin care să inspire designerii din întreaga lume să înființeze un startup. Proiectele finale vor fi prezentate în fața unui public format din aproximativ 100 de specialiști din industrie.
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu