Skip to main content

Doi creativi români, printre care şi un fost concurent la Românii au talent, au reprezentat România la Creative Express 2017

 
Foto: IQads
Foto: IQads

Raul Gheba, fost concurent la Românii au talent şi copywriter al agenţiei MullenLowe, şi Karla Georgescu, art director la Publicis, au fost fost selectat de organizaţia Art Directors Club of Europe (ADC*E) să participe la programul internaţional Creative Express care a avut loc în perioada 18-19 mai la Roma. Evenimentul reuneşte cei mai buni tineri creativi din industria de publicitate europeană – art directori, copywriteri şi designeri – pentru a face schimb de idei, inspiraţie şi metode de învăţare.

Publicitate

Ediţia de anul acesta a programului include 28 de participanţi selectaţi din 14 ţări de pe continentul european, în urma nominalizărilor făcute de organizaţiile locale membre ADC*E.

Participanţii au fost împărţiţi în cinci echipe, fiecare mentorată de câte un director de creaţie renumit, şi au fost provocaţi sî dezvolte, în două zile, o campanie de comunicare prin care să inspire designerii din întreaga lume să înfiinţeze un startup. Proiectele finale vor fi prezentate în faţa unui public format din aproximativ 100 de specialişti din industrie.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus