Skip to main content

După aproape patru ani. Cristina Țopescu părăsește Antena 3

 
După aproape patru ani. Cristina Țopescu părăsește Antena 3

Jurnalista Cristina Țopescu și-a anunțat plecarea de la Antena 3, post la care realiza emisiunea Dincolo de știri cu Cristina Țopescu. 

Jurnalista a explicat pe pagina sa de Facebook că a decis să se retragă de la postul de știri din motive personale. 

Publicitate

Cristina Țopescu s-a alăturat Antenei 3 în decembrie 2013 cu emisiunea Dincolo de știri cu Cristina Țopescu. Programată inițial de la ora 19.00, emisiunea a fost mutată ulterior de la ora 23.00. 

Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri la Prima TV timp de 12 ani. Jurnalista a decis să se despartă de postul de televiziune în luna aprilie 2013 an pentru a intra în PSD, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Anunțul Cristinei Țopescu, pe pagina de Facebook: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa este!Este o persoana fara sare si piper,fara nici un fel de charisma-a beneficiat la maximum de numele tatalui.A venit la antene-pentru a-si creste expunerea dar nu a avut nici un fel de succes.Faptul ca a fost mutata din prime time la orele 23 spune totul.O obligatie pentru cei de la antene.Foarte emotionant- a plecat din motive personale,ca toate prezentatoarele de meteo si a ramas in memoria privitorului doar prin bataile primite de la infatigabilul Stefan Banica-Junior.Nu-i va simti nimeni lipsa acestei tipe onctuoase si lipsite de scrupule sau de vreun orizont.
  • E bine sa mai invatam romaneste, ma gandesc...Le-am multumit colegilor CU CARE AM LUCRAT si am ganduri bune si pt ceilalti, ce-ofi asa de greu de inteles? Cu ratingul n-am avut problem niciodata,iar Antena 3 are rating de statie oricum mare, umar la umar cu RTV, in randul televziunilor de stiri. Nu plec laTVR, e reconfortant ca unii stiu ce-o sa faci mai bine decat tine insati :))), cat despre bonurile de masa....n-am luat niciodata decizii in functie de bani. Banii ne sunt necesari tuturor, dar exista lucruri mult mai importante decat ei. Ghici care ?:) Dar fiecare dintre noi ii judecam pe altii, proiectand propriile noastre principii de viata. Sau poate absenta lor, nu?
  • fata asta prea s-a obisnuit sa lucreze ,sa fie platita, fara sa performeze la nivel de rating. fie tvr, fie prima, fie A3, emisiunile sale aveau aceasta caracteristica: nu miscau acul.
  • Le multumeste "colegilor", iar pentru "ceilalti" doar ganduri bune.
    "ceilalti" fiind ne-colegii? Adica sefii? Gadea, Badea? I-au taiat bonurile de masa?

Trimite un comentariu