Skip to main content

Cristina Țopescu se desparte de Prima TV după 12 ani, la două zile după intrarea în PSD

 

Cristina-Topescu

Publicitate

Cristina Țopescu a lăsat televiziunea pentru viața politică, după ce săptămâna trecută și-a anunțat intrarea în PSD. Jurnalista nu va mai apărea din această seară la Focus 18, jurnalul pe care l-a prezentat în ultimii 12 ani la Prima TV. Locul ei va fi luat de Magda Vasiliu.

„Conducerea Prima TV respectă opțiunea Cristinei Țopescu și îi multumeste pentru profesionalismul și implicarea de care a dat dovadă în cei 12 ani de colaborare”, au arătat reprezentanții postului într-un comunicat de presă.

Cristina Țopescu: “Mulțumesc din suflet echipei de la Prima TV cu care am făcut multe lucruri, inclusiv campanii sociale în care am crezut și eu, și departamentul de știri de la Prima TV. Ca om politic, nu voi face decât sa continuu să susțin și să lupt pentru cauze în care cred cu toată tăria și în care m-am implicat până acum ca jurnalist.”

LIKE. Fiți la curent cu țtirile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Iliescu ...Regele Mihai...Cristina Topescu...mie incepe sa-mi dea cu virgula combinatia asta ...asa, din principiu! Si incep sa tac, sa nu mai zic nimic ca cine stie ce incep sa spun.
 • Cristina Topescu este un profesionist media, un redactor prezentator si un jurnalist de exceptie. Cred ca va fi un poitician echilibrat si probabil unul din purtatori de cuvant al partidului sau.
 • O deziluzie asteptata, era oricum o mediocra in ceea ce facea, este fata lui tata(care pana la urma si el saracu si-a aruncat la gunoi onoarea)
  si cam atat.
  Ii doresc sa se realizeze politic si de la inaltele tribune sa ne tina discursuri mobilizatoare( evident pentru electoratul feminim si prost)
 • Tu mai lipseai Topeasco din Psd, cred ca erai invidioasa pe doamna cu 4 nume Gabriela vranceanu firea pandele etc.Sa va fie rusine jurnalisti cu coloana vertebrala ce sunteti.
 • CRISTINICA a "lasat" pe Prima TV sau invers ?
  oricum, ca sa intri in POLITICA DAMBOVITEAZA trb:

  1. fie sa te mane niste impulsuri revolutionare-mesianice irezistibile,
  2. fie sa te mane ceva launtric mai putred chiar si decat in Danemarca!

Trimite un comentariu