Skip to main content

Larisa Petrini, fondator reLife.com şi ambasador Jamie Oliver Food Revolution, emisiune de sănătate la RFI

 
Larisa Petrini, fondator reLife.com şi ambasador Jamie Oliver Food Revolution, emisiune de sănătate la RFI

Emisiunea de sănătate de la RFI are un nou prezentator. Este vorba de Larisa Petrini, cea care deţine platforma relife, Health Coach şi ambasabor Jamie Oliver pentru Food Revolution în România.

Publicitate

Cum a ajuns Larisa Petrini să fie prezentatorul emisiunii?

Larisa Petrini, pentru Paginademedia.ro:

“Am fost invitată în emisiune, la Sănătatea FM. Aveam şi am în continuare şi un proiect de emisiune, tot de sănătate. Cum prezentatoarea emisiunii, Ioana Haşu Georgiev, intra în concediu de maternitate, am trecut eu la prezentarea emisiunii”.

“E posibil ca, din toamnă, să fie realizat şi proiectul meu, care are un alt format decât Sănătatea FM”, a continuat ea.

Emisiunea are 40 de minute şi se difuzează miercuri, de la 19.5 şi sâmbăta, de la 16.10, pe RFI.

Cine este Larisa Petrini?

  • Până în 2015, Larisa Petrini a lucrat în comunicare: 12 ani la Saatchi, unde a coordonat ani operaţiunile de Public Relations şi Corporate Social Responsibility ale grupului Centrade Saatchi & Saatchi.
  • În urmă cu doi ani, a lansat relife.com, care se prezintă drept “prima platformă de Lifestyle Medicine din România”. Platforma “are ca principal obiectiv promovarea culturii unui stil de viaţă echilibrat, folosind cele mai avansate instrumente din punct de vedere tehnologic şi experţi din domenii precum: medicină, psihologie, sociologie sau neuroştiinţă”
  • Larisa Petrini este Health Coach cu dubla certificare internationala (Institute for Integrative Nutrition din New York si Cornell University), antreprenor in domeniul sanatatii si ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution, in Romania.
  • În 2016, a organizat evenimente in Bucuresti, Cluj si Constanta, la care au participat aproximativ 1,500 de persoane. A sustinut peste 50 de workshop-uri in companii si peste 20 de ateliere de gatit sanatos pentru copii in scoli.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus