Skip to main content

Luis Lazarus revine pe TV, cu subiecte de tipul OTV. La un post de ştiri

 
Luis Lazarus
Luis Lazarus

Luis Lazarus, cunoscut pentru apariţiile în emisiunile tabloide, revine la TV în postura de moderator. La un post de ştiri şi nu unul tabloid. El va avea o emisiune în weekend.

Publicitate

Lazarus a anunţa pe pagina sa de Facebook, joi seara, că de sâmbăta aceasta, de la 23.00, va realiza o emisiune la B1 TV. „Voi încerca sa ridic valul de pe CELE MAI MARI SECRETE ale ultimilor 27 de ani”, a anunţat Lazarus pe pagina sa de Facebook.

„Începem cu o discutie despre cinci cazuri, cinci artişti extraordinari, cinci oameni speciali si talentaţi, care au murit in condiţii suspecte si care au zguduit Romania, de-a lungul anilor: Mădălina Manole, Sergiu Nicolaescu, Laura Stoica, Ioan Luchian Mihalea si Mihaela Runceanu”, a explicat Lazarus.

Luis Lazarus a mai revenit în televiziune şi în 2012, cu o emisiune tabloid, pe vremea când omul de afaceri Arpad Paszkany investea în Transilvania Live, actualul Look TV. Aventura a durat puţin, doar două luni (detalii, AICI).

El a mai avut şi Lazarus Show, la Kanal D până în 2009. Contracul i-a fost reziliat după ce a primit o amendă-record de la CNA: 100.000 de lei pentru că a difuzat scene dintr-un film porno.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @david, din 2011

    https://ro.wikipedia.org/wiki/B1_TV
  • david david
    De cand e B1 post de stiri?!
  • pistruiatul pistruiatul
    Sunt de aceeasi parere cu Dan.Nici Radu Banciu nu face mare audienta,darmite Lazarus.B1 nu mai conteaza de ceva vreme buna.
  • dan dan
    nu o sa afle nimeni pt ca b1 e un post atat de mic incat nu va sesiza nimeni ca are Lazarus o emisiune
  • Livia pila Livia pila
    Ma mir că nu l-a adus Irina Radu La Tvr și pe asta. Cum aduna ea toți concediați care nu fac audienta e chiar de mirare că Lazarus nu a venit în ograda noastră.
  • gt gt
    Tudor Barbu, Lazarus, macar pe Mircea N Stoian sa il mai aduca si devine Otv 3, caci OTV 2 e RTV, nu ii poatea lua nimeni trofeul...
  • Adi Adi
    Asta mai lipsea de pe TV! Sa curga amenzile de la CNA!

Trimite un comentariu

sus