Skip to main content

Luis Lazarus revine pe TV, cu subiecte de tipul OTV. La un post de știri

 
Luis Lazarus revine pe TV, cu subiecte de tipul OTV. La un post de știri
Luis Lazarus

Luis Lazarus, cunoscut pentru aparițiile în emisiunile tabloide, revine la TV în postura de moderator. La un post de știri și nu unul tabloid. El va avea o emisiune în weekend. 

Lazarus a anunța pe pagina sa de Facebook, joi seara, că de sâmbăta aceasta, de la 23.00, va realiza o emisiune la B1 TV. „Voi încerca sa ridic valul de pe CELE MAI MARI SECRETE ale ultimilor 27 de ani”, a anunțat Lazarus pe pagina sa de Facebook. 

Publicitate

„Începem cu o discutie despre cinci cazuri, cinci artiști extraordinari, cinci oameni speciali si talentați, care au murit in condiții suspecte si care au zguduit Romania, de-a lungul anilor: Mădălina Manole, Sergiu Nicolaescu, Laura Stoica, Ioan Luchian Mihalea si Mihaela Runceanu”, a explicat Lazarus. 

Luis Lazarus a mai revenit în televiziune și în 2012, cu o emisiune tabloid, pe vremea când omul de afaceri Arpad Paszkany investea în Transilvania Live, actualul Look TV. Aventura a durat puțin, doar două luni (detalii, AICI).

El a mai avut și Lazarus Show, la Kanal D până în 2009. Contracul i-a fost reziliat după ce a primit o amendă-record de la CNA: 100.000 de lei pentru că a difuzat scene dintr-un film porno. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu