Skip to main content

(P) GALERIE FOTO. Experiență peruană la Starbucks, cu muzică și costume andine. Jurnaliști, bloggeri, vedete și clienți, la lansarea unei noi cafele

 
(P) GALERIE FOTO. Experiență peruană la Starbucks, cu muzică și costume andine. Jurnaliști, bloggeri, vedete și clienți, la lansarea unei noi cafele

(P) Pentru o seară, cultura peruană a fost adusă la Starbucks, purtându-i pe toți cei prezenți, jurnaliști, bloggeri, vedete și clienți, într-o călătorie exotică la poalele munților Anzi, cu ocazia lansării noului sortiment de cafea, Peru.

Publicitate

„Cultura peruană este despre culoare, pozitivism, exact ceea ce ne-am dorit să recreăm în cadrul evenimentului de lansare a noului sortiment de cafea, Peru. România este o țară latină, ne bucură să vedem că publicul nostru rezonează foarte bine la tot ceea ce înseamnă explozia de energie andină. Am dezvoltat și o promoție specială legată de acest concept, prin care la orice băutură Venti achiziționată, clienții primeau o brățară colorată împletită manual. Suntem convinși că aromele noii cafele vor fi pe gustul lor”, a declarat Dana Pașol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.

Îmbrăcaţi ca indienii din triburile Americii Latine, cu coroane de pene în jurul capului, cântând pe ritmurile tradiţionale peruane, muzica artiștilor prezenți la eveniment le-a oferit invitaților o stare de spirit pozitivă. Bloggerii curajoși au asigurat partea instrumentală a unei melodii cu semnificație în cultura peruană.

Întreaga lume exotică și colorată a Anzilor a fost recreată în cafenea: butaforii înfățișând papagali de toate mărimile și culorile, prinzătoare de vise (dreamcatchers) pentru a îi ajuta să își amintească numai visele frumoase și conversații animate sporite de aromele și gustul unic al cafelei Peru.

„Experiența Starbucks este în primul rând despre bucurie: bucuria de a sta împreună cu prietenii, bucuria de a savura o cafea exact așa cum îți place, bucuria de a-ți petrece timpul liber într-un spațiu prietenos și confortabil. Faptul că noul sortiment de cafea își are originile într-o zonă recunoscută pentru explozia de culoare și de bună dispoziție, a reprezentat o oportunitate foarte bună de comunicare pe care am exploatat-o printr-un eveniment care a avut toate ingredientele unei sărbători latino”, a menționat Anca Marcu (PR Director RAN Events).

Peru, o cafea complexă, cu aciditate redusă și aromă de migdale, își are originile în îndepărtata Americă de Sud, pe plantațiile din munții Anzi, dezvoltând o legătură specială cu soarele, ploaia și solul bogat din zonă. De la espresso-ul pregătit de baristas Starbucks în cafenea, la băutura preparată acasă, gustul cafelei Peru este inconfundabil.


Despre Starbucks

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei. Cu fiecare ceașcă de cafea, Starbucks oferă clienților săi o atmosferă și o experiență unice, bazate pe valorile și angajamentele noastre. Dacă doriți să experimentați atmosfera Starbucks, vizitați cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks România.

Mai multe detalii, pe www.starbucks.com/newsroom.

GALERIE FOTO.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu