Skip to main content

Prima ediție Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan, marți. A doua, la toamnă. Care este motivul

 
Prima ediție Gospodar fără pereche, cu Anamaria Prodan, marți. A doua, la toamnă. Care este motivul

Pro TV va difuza săptămâna viitoare, marți de la 20.30, prima ediție a reality show-ului Gospodar fără pereche. După acestă fază emisiunea va fi reluată peste câteva luni.

Publicitate

Motivul, în continuare:

Structura formatului Farmer wants a wife presupune difuzarea unui prim episod în care sunt prezentați fermierii participanți și dorințele acestora despre jumătatea ideală pentru ei și, după o perioadă de câteva luni în care are loc selecția persoanelor interesate de aceștia, show-ul continuă cu etapele în care fermierii aleg cele mai potrivite posibile perechi și evoluția relațiilor dintre ei, au explicat reprezentanții Pro TV. 

Așadar, în prima ediție a show-ului Gospodar fără pereche, difuzată marți, 6 iunie, la 20:30 la Pro TV, românii vor vedea cine sunt fermierii, cum arată gospodăria fiecăruia, care sunt visurile lor și cum văd ei femeia ideală, alături de care să întemeieze o familie. Odată cu difuzarea acestei prime ediții, Pro TV va anunța “start înscrieri“ pentru doamnele și domnișoarele interesate de unul dintre fermierii din emisiune, iar apoi show-ul Gospodar fără pereche va continua după ce sunt alese cele mai potrivite pretendente pentru cei 13 participanți.

Anamaria Prodan : „Gospodar fără pereche e un proiect care mi se potrivește mănușă! Am crescut cu bunica la țară, acum am și eu la rândul meu o fermă cu oi, fazani, găini, capre, vaci și îmi place la nebunie aerul de țară, liniștea și treburile ce țin de gospodărie. Nu m-am ferit și nu o să mă feresc de muncă, indiferent că vorbim de impresariat, de rolul meu în emisiune sau dereticat prin fermă. Am început deja filmările și de-abia aștept să cunoașteți fermierii care și-au dat seama că în viață nu e numai munca importantă. La bătrânețe, nu contează câte animale ai crescut în fermă sau câte hectare de pământ ai cultivat, ci să ai pe cineva alături cu care să te poți bucura de tot ce ai făcut în viață. Soție, copii, nepoți, strănepoți! O să le fiu alături tuturor fermierilor, o să încerc să descopăr ce își doresc de la o femeie și voi face tot posibilul ca ei să reușească să-și găsească jumătatea și să nu mai fie Gospodar fără pereche.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Da sunt multii tineri singuri.mai ales la tara harnici si muncitori..ar trebui mai multe emisiune de dati ng
  • Pro TV va difuza , marți 6 iunie de la 20.30, prima ediție a reality show-ului Gospodar fără pereche. După acestă fază emisiunea va fi reluată peste câteva luni.
    Bine gandita toata treaba ..o reclama mai buna nici ca nu se putea face :)
  • O emisiune care pe langa show va promova si imaginea Romaniei din diferite zone ( si ceva traditi ) ..poate sa faca audienta si "Las Fierbinti" a prins f bine la public :P
  • Intr-adevar producatorii sunt slabi, proasta idee sa difuzeze emisiunea in toamna. Poate in grila de vara avea o sansa. Cat despre Anamaria, daca se tempereaza putin, eu zic ca e ok, nu e o femeie proasta, ea a mai lucrat la Protv.
  • Prodanca a avut cateva sezoane de emisiune pe Antena 1 si Euforia Tv (actual Happy), pana acum cativa ani...prima emisiune a avut-o pe Romantica Tv (post inrudit cu Realitatea al carui director era Teo Trandafir, acum ani de zile... dupa ce s-a inchis Romantica (Romania), a fost inlocuit cu versiunea europeana zone Romantica, iar acum il gasim in grila sub numele de Film Café)....deci Prodanca a fost constant pe sticla, de cativa ani, indiferent de genul de emisiune pe care il facea...
  • Nu pot sa cred! O fac si pe asta mare vedete.Nu"imai merge"cu impresariatul? Sau a ramas fara bani, amarata? Astia de la pro s'au tâmpit de tot, peste tot numai andra, raduleasca, acolo toți sunt ..in familie. Sau nu au bani suficient i , săracii! Cred ca mai mult ii costa pe astia asa zisele vedete decat au audiențele.Oricum este singura tv unde nu ai sa găsesti angajati" decat..RUDE , care nu sunt deloc amarati.Nu spun sa ia unul de pe strada si sa il pune pe scaunele acelea platite/ sezon cu ffffoarte multi bani dar pot face concurs , in functie de cerințele emisiunii, cred.Ei aduc numai , asa zise vedete care au soți, cumnați, mame...in pro.Dar asta cu prodanca este prea de tot!
  • Sunt curios cum vorbește Ana Maria Pro dan. Au ambalat o bine ca imagine, dar s a transformat și pe partea asta? Nu am văzut promouri cu ea.
  • Scopul emisiunii e casatoria . Nu poti face un casting de *** la gramada ca la Insula Iubirii . Trebuie prezentata oferta intr-o emisiune si cine doreste sa se casatoreasca cu cei din prima emisiune pot merge la casting . Pare mult mai serios si mai profesionist

Trimite un comentariu