Skip to main content

VIRAL RECORD. Filmul făcut de jurnaliştii Delcea şi Voinea, reach de peste jumătate de milion. În prima zi a contului de Facebook

 
VIRAL RECORD. Filmul făcut de jurnaliştii Delcea şi Voinea, reach de peste jumătate de milion. În prima zi a contului de Facebook

VIDEO. Viralizare record, într-o singură zi, pentru un cont de Facebook pornind de la zero. Cu un reportaj jurnalistic.

Publicitate

Într-un cont pornind de la zero, jurnaliştii Cristi Delcea şi Mihai Voinea au realizat o audienţă şi un reach foarte mare cu reportajul video realizat la biserica din Voluntari, unde a fost adus Brâul Maicii Domnului.

La ora 16.00, contul de Facebook Recorder, al celor doi jurnalişti, avea zero like-uri. La ora 17.00, avea cinci. A urmat postarea şi un val de aprecieri: 225.000 de afişări pentru reportajul celor doi şi un reach de jumătate de milion de oameni la ora redactării acestui articol.

Cei doi jurnalişti (care au plecat de la Adevărul de mai puţin de două săptămâni) au anunţat, cu ocazia filmului, şi proiectul pe care îl vor lansa: Recorder, un site la care a contribui şi jurnalistul Andrei Crăciun.

Cristi Delcea şi Mihai Voinea, pe Facebook:

"În curând vom lansa recorder.ro, o publicaţie online care se va concentra pe reportaje, interviuri, portrete, conţinut video şi tot ceea ce înseamnă jurnalism făcut pentru cititori şi nu pentru interese obscure. Cât lucrează băieţii de la programare la construirea site-ului, noi am ieşit pe teren şi am făcut un videoreportaj. Doar aşa, cât să vă faceţi o idee despre ce-o să gasiţi pe Recorder şi să apăsaţi follow, ca să nu rataţi nimic din ce va urma."

Jurnaliştii Cristi Delcea şi Mihai Voinea au semnat şi alte virale, când lucrau la Adevărul. Printre ele: filmul cu "deputatul mitralieră" Cristian Rădulescu şi cel cu o bătrânică, la protestele de stradă din iarnă, care strângea pet-urile lăsate de protestatari.

Cei doi au plecat din redacţia Adevărul la începutul lunii mai, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Delcea şi Voinea, autorii viralului zilei, vor fi invitaţi la PaginademediaLIVE

Reportajul video realizat de Cristi Delcea şi Mihai Voinea:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus