Skip to main content

Smart FM, postul lui Marius Tucă, a aplicat pentru toate frecventele scoase la concurs de CNA

 
Sursa foto: Facebook Marius Tucă
Sursa foto: Facebook Marius Tucă

Smart FM a depus cereri pentru toate cele 30 e frecvente puse la bataie de CNA. Marius Tuca si actorul Marius Manole, cei care realizează matinalul la Smart FN, au fost prezenti astazi in fata membrilor Consiliului, alaturi de alti doi realizatori de la Smart FM, Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu.

Publicitate

"Imaginati-va un om care a facut 22 de ani de presa scrisa si 10 ani de televiziune, ca intr-o buna zi si-a dorit sa faca si radio. Asadar cred ca din start e o declaratie de transparenta totala din partea mea si a echipei Smart FM, ca ceea ce spunem si facem", a declarat Marius Tuca, directorul postului de radio Smart FM.

Marius Tuca a iesit recent din actionariatul societatii SC Radio Smart SRL, care detine postul Smart FM. Acesta a cedat locul fiicei acestuia, Daria Ana Tuca. Detalii, pe Paginademedia.ro.

"Am gasit aici un loc unde chiar pot ajuta, unde chiar pot face ceva si suntem acum in postura in care putem face asta", a spus Marius Manole, realizatorul matinalului de la Smart FM, impreuna cu Marius Tuca, a spus in fata membrilor CNA.

Marius Manole:

"Smart FM e o stare, dincolo de toate, si am simtit asta. Niciodata nu am intrat in proiecte care sa nu ma reprezinte. Sunt actor si simt pe zi ce trece degradarea publicului, lipsa culturii, si am gasit aici un loc unde chiar pot ajuta, unde chiar pot face ceva si suntem acum in postura in care putem face asta.

Ne plangem cu totii ca nu mai avem generatii care citesc, dar iata ca noi putem contribui la schimbarea lucrurilor in Romania. Eu unul ma bucur foarte tare ca am nimerit in acest loc."

Marius Tuca, despre independenta editoriala, publicul tinta si proiectele viitoare ale postului Smart FM, in sedinta CNA de astazi:

"Cred ca Smart FM a insemnat si inseamna o stare de spirit si pasiune inainte de orice. Imaginati-va un om care a facut 22 de ani de presa scrisa si 10 ani de televiziune, ca intr-o buna zi si-a dorit sa faca si radio. Asadar cred ca din start e o declaratie de transparenta totala din partea mea si a echipei Smart FM, ca ceea ce spunem si facem.

Smart FM are independenta editoriala si financiara, realizatorii cred ca se bucura de o libertate totala, si ea vine cu o conditie importanta, postul sa nu faca politica partinica, intotdeauna vom face politici culturale. Libertatea asta a fost intotdeauna importanta pentru mine si pentru post, iar colegii mei pot depune marturie.

Din ce am facut pana acum am aratat ca publicul este educat, cu venituri mari, activ profesional, si ne-am propus sa fecem asta in orasele mari dar si in orasele de provincie.

La Smart FM nu doar promovam cultura dar suntem si implicati in evenimente culturale. Vrem sa editam carte si sa scoatem discuri cu muzica clasica, rock si folk. Probabil ca vom avea o revista saptamanala pentru inceput. Unul din proiectele viitoare este si organizarea unor evenimente de teatru radiofonic.

Smart FM sustine si difuzeaza muzica romaneasca. Cred ca este unul din punctele forte, de a difuza muzica roamneasca necomerciala, de calitate.

Potrivit documentelor de la CNA, in cazul in care Smart FM va castiga frecvente, pentru localitatile cu peste 50.000 de locuitori programul local va fi realizat in studiourile locale, iar pentru celelalte se va realiza retransmia statiei centrale Smart FM Bucuresti.

Valoarea investitiei initiale este de 165.000 de euro (15.000 de euro pentru fiecare studio si 20.000 de euro pentru amenajarea studiourilor locale), iar finantarea se va face din capitalurile proprii ale asociatilor, reclama si publicitate, fonduri de investitii si proiecte pe fonduri europene, potrivit raportului din mapa membrilor CNA.




Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • prapastiosu prapastiosu
    Smart FM va fi intotdeuna in siajul grupului Intact, al Varanului, chiar daca Tuca se da independent, ca si site-ul miscareaderezistenta.ro! O alta indobitocire pe cale undelor radio! Sper ca Vlad Craioveanu ii va rezista, vom vedea cat timp.
    Imi place enorm sa-l aud pe marele patron Tuca, parvenitul din Caracal pe banii Varanului, cum isi jigneste mereu invitatii de la matinal cu replici de genul "sa va dau de mancare", "sa va trimit la spectacol", "sa va invit la nu stiu ce spectacol" ca voi amaratilor n-ati fi fost in stare daca nu eram eu! Mare om, mare caracter!

Trimite un comentariu

sus