Skip to main content

CONCURS RADIO. Europa FM vrea noua frecvente de la CNA pentru completarea retelei nationale

 
George Zafiu, Andreea Esca si Vlad Petreanu, realizatori Europa FM
George Zafiu, Andreea Esca si Vlad Petreanu, realizatori Europa FM

Postul de radio Europa FM, din grupul Lagaredere, a solicitat azi de la CNA noua frecvente din cele 30 scoase la concurs de Consiliu. Scopul solicitarii este “completarea retelei nationale Europa FM”, potrivit unui reprezentant al postului prezent in sedinta CNA de azi.

Publicitate

Europa FM vrea frecventele scoase de CNA la concurs in orasele Borsa, Campulung, Orsova, Putna, Roman, Rasnov, Sighetu Marmatiei, Toplita si Vatra Dornei.

Frecvenţele ar fi incluse in reteaua natiolala alcatuita din 45 de statii.

Reprezentant Europa FM:

“Suntem aici pentru a va solicita completarea retelei Europa FM cu inca 9 frecvente, incercam astfel sa oferim continut in zone lipsa din reteaua noastra. Ne bazam demersul pe faptul ca in ultimii ani am investit foarte mult in jurnalistii care ni s-au alaturat in ultimii ani. Focusul este de a livra continut de calitate, pregatim constant emisiuni noi in grila. Europa FM se asculta foarte mult in masina, pentru stiri si emisiuni interactive.”

Valoarea investitiei pentru fiecare statie, in conditiile in care postul va obtine frecventele, va de 6.000 de euro, potrivit documentelor din mapa membrilor CNA.

Postul Europa FM este detinut de societatea SC Europe Development International - R SA, care face parte din grupul Lagardere Active Radio International SAS (Franta).

Lagardere este si asociat unic al societatii Radio XXI SRL, care detine 7 licente audiovizuale: 6 licente pentru postul de Radio Vibe FM si o licenta nationala pentru postul de radio Virgin Radio, potrivit documentelor CNA.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pardaillan pardaillan
    Ca sa faca trecerea de pe 106.5 Iasi pe 104.2 Bacău prin 91.0 Roman. Inainte nu aveau nevoie de ea, mergea 106.5 Iasi pana în Bacău, dar de cand a apărut Roman FM pe 106.6 li s-au stricat ploile.
  • Andrei Andrei
    Nu vad de ce solicita frecventa pentru Roman. Acolo se aude foarte bine pe 105.1 Piatra Neamt, 104.2 Bacau, chiar si pe 105.5 Suceava.

Trimite un comentariu

sus