Skip to main content

CONCURS RADIO. Fresh FM din Slobozia promite o investiţie de 100.000 de euro dacă primeşte frecvenţe la Călăraşi şi Braşov

 
CONCURS RADIO. Fresh FM din Slobozia promite o investiţie de 100.000 de euro dacă primeşte frecvenţe la Călăraşi şi Braşov

Fresh FM din Slobozia a promis cea mai mare investitie dintre radiodifuzorii prezenti pana acum la Concursul de frecvente radio demarat de CNA. Postul promite o investitie de 100.000 de euro pentru doua frecvente.

Publicitate

Postul de radio local vrea sa-si extinda aria de difuzare in orasele Calarasi si Brasov. Fresh FM a solicitat astazi la CNA cele 2 frecvente aferente celor doua orase, din cele 30 de frecvente puse la bataie de Consiliul.

In cazul in care postul va primi cele doua frecvente, investitia promisa de reprezentantii postului este una considerabila: 100.000 de euro (80.000 de euro pentru echipamente de emisie si de studio si 20.000 de euro pentru amenajarea studiourilor si productie initiala), potrivit documentelor CNA.

Este cea mai mare investitie promisa de un radiodifuzor prezent pana acum la Concursul de frecvente Radio 2017 demarat de CNA, raportata la numarul de frecvente solicitate. Pana in acest moment la Concursul CNA s-au prezentat peste 15 radiodifuzori.

Frecventa din Calarasi este "o necesitate", potrivit reprezentantului postului, Dan Borbie, iar in Brasov se doreste deschiderea unui radio studentesc.

Dan Borbie, reprezentantul postului:

"Concuram astazi pentru doua frecvente. La Calarasi este o necesitate, dincolo de faptul ca ne va asigura legatura dintre statiile Oltenita si Slobozia. Multi dintre invitati refuza invitatiile in emisiune din cauza distantei. Am incercat o solutie de compromis, sa inregistram in birourile respectivelor instutiilor a emisiunilor, dar e problema majora a zgomotului de fond. Indiferent cat se chinie colegii sa il scoata, mai putin de 50% nu reusesc.

O statie locala in Calarasi ne-ar rezolva problema oamenilor, a stirilor si a invitatilor.

La Brasov avem un concurent puternic, Brasov FM. Dar am gasit o solutie, un radio de studenti pentru tinerii din Brasov. Sora mea e prodecana la o universitate din Brasov, iar in cadrul universitatii este o facultate de sociologie si stiintele comunicarii. Pe langa aceasta facultate functioneaza un radio online. Am vorbit deja cu cei 3 studenti care lucreaza la acel radio si au fost foarte incantati."

Societatea care controleaza postul de radio, SC. FRESH SRL, detine de la CNA inca 4 licente audiovizuale pentru acelasi post, in Slobozia, Urziceni, Oltenita si Targoviste, potrivit documentelor CNA.

Fresh FM a participat si la concursul de frecvente lansat de CNA in 2015, cand a cerut noua licente si a promis din nou o investitie considerabila, 250.000 de euro, obtinand frecvente pentru orasele Oltenita si Targoviste. Detalii, AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Fresh Fm... cei mai mari tepari din toate timpurile. Ei nici macar nu au emisiuni pe frecventele actuale si inca se folosesc de jingleuri de la Pro Fm cu care au avut un partneriat acum ceva vreme. Echipamentele din studioul de la Slobozia nu fac nici 1000 de Euro cu indulgenta. Intr-o perioada emiteau numai muzica "creatie proprie", mai exact incercari esuate de muzica electronica ei stiu de unde adunate, pentru a nu plati drepturile de autor la UPFR, UCMR ...etc. Zici ca e radio pirat. Au zile intregi in difuzeaza muzica lautareasca, populara si alte alea dupa cum le vine.
  • geo geo
    Ce treabă au ei cu Brașovul...cu radioul studențesc. Să se mulțumească măcar cu Călărașiul...dacă îl vor primi...
  • Andreea Andreea
    Da,se poate investi aceasta suma,ce relevanta are web-ul si stream-ul in extinderea retelei Fresh FM! Le doresc mult succes!
  • Bogdan Bogdan
    Un post de radio care nu are un site web sau un stream online poate investi o suma asa de mare ?

Trimite un comentariu

sus