Skip to main content

EXCLUSIV. Plecare la vârful producțiilor interne Pro TV: Adela Harnagea părăsește postul

 
EXCLUSIV. Plecare la vârful producțiilor interne Pro TV: Adela Harnagea părăsește postul

Plecare la vârful producțiilor interne ale Pro TV. Adela Harnagea, care a coordonat tot ce înseamnă programe interne ale postului TV, va pleca din televiziune.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în urmă cu câteva zile, Adela Harnagea și-a anunțat producătorii din echipă de decizia luată.

Publicitate

Adela Harnagea va rămâne la Pro TV până la sfârșitul anului.

Contactată de Paginademedia.ro, Adela Harnagea a confirmat plecarea și că decizia a fost luată “din motive personale”.

Când a luat decizia?

Adela Harnagea, pentru Paginademedia.ro:

“Este hotărârea mea, am o relația foarte bună cu echipa.

Am luat decizia la începutul primăverii, dar am decis să rămân până la sfârșitul anului, pentru a face foarte ușoară tranziția și pentru a sta cât se poate de mult ca să ajut echipa, să pregătesc grila de toamnă.

Cine va veni în locul meu, atunci când va fi ales, va face echipă cu mine, până când voi pleca din Pro TV.

Las în urmă rezultate foarte bune, dar și multe uși deschise. Sunt foarte mândră de ce am realizat, dar și de relația cu echipa mea și cu managementul stației.”

Adela Harnagea a venit în Pro TV în 2015, în locul locul lui Melanie Triebel, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Și Pro TV a confirmat plecarea pentru Paginademedia.ro.

Aleksandras Cesnavicius:

"Pot confirma că Adela Harnagea va părăsi Pro TV din ianuarie 2018. Este o decizie personală, pe care nu putem decât să o acceptăm. Apreciem contribuția adusă de Adela în ultimii ani, atât în dezvoltarea echipei cât și în rezultatele de business, Îi mulțumim și îi urăm succes."

Adela Harnagea, carte de vizită:

 • Adela Harnagea are o experiență de peste 20 de ani în televiziune, trecâd pe la TVR, Pro TV și Prima TV. Ea a fost producător între 1996 și 2000 la Pro TV, al unor emisiuni precum Lanțul slăbiciunilor, Vara ispitelor, Super Bingo Pro TV, Prețul corect, Roata norocului, Ministerul comediei, Riști și câștigi. Din 2000 a decenit producător executiv la Prima TV, unde s-a ocupat de emisiuni precum Big Brother, Star Factory, Reuniune de clasă și Ce vor fetele.
 • În 2004, și-a făcut propria companie de producție de emisiuni, Direct Target, prin care a realizat Ziua Judecății (2005 - 2007), Câștigi în 60 de secunde (Antena 1 - 2011), Cu banii jos, cu Dan Negru (2012 - 2013).
 • În 2014, Harnagea a fost consultant pe programe la Prima TV, iar din 2015 a devenit consultant pe scenarii și bugete la Castel Film Studios.
 • A fost în echipa de producție a filmului Crucifiction, produs de Castel Film în coproducție cu o echipă londoneză.
 • A venit la Pro TV în noiembrie 2015, ca șef al producțiilor interne. A înlocuit-o pe Melanie Triebel.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Adela Harnagea este un producator foarte bun! O felicit pt tot ce a realizat la ProTV si nu numai! Succes! Cel mai probabil, locul ei va fi luat de Uli Baldauf, care in prezent este consultat pe productiile externe!
 • Lumea mai pleaca de la televiziuni ca sa aleagă o alta televiziune sau alt drum.
  Cât timp face ce vrea unde vrea,bravo ei.
 • Iuli fara suparare nu esti mafalda asa ai zis si ca pro face Master si nu cred ca mai face daca iti plac turcestile poti sa te uiti linistit dar nu cred ca la toti le lipseste o doaga sa se uite in weekend la mizeri turcesti sunt cele mai proa, ste seriale
 • Pleaca la Kanal D.

  Kanal D vrea sa faca emisiuni pentru prime-time-ul de luni-miercuri, iar in weekend sa domine serialele turcesti.
 • oare la Castel film a ajuns pentru ca este sotia directorului general Cristi Bostanescu? e doar asa un titlu ca sa ia niste bani? ca sincer nu cred ca are experienta necesara sa fie consultant pe bugete de film. e o mare diferenta intre filmul de lung metraj si emisiunile de tv. de la echipament pana la oamenii implicati. altfel mult succes, a stiu mereu sa se descurce. la Direct Target era asociata cu fostul sot al Cameliei Voiculescu, ca de aia au produs toate *** acolo.

Trimite un comentariu