Skip to main content

EXCLUSIV. Adela Harnagea, la cârma producțiilor Pro TV. Melanie Triebel pleacă

 
EXCLUSIV. Adela Harnagea, la cârma producțiilor Pro TV. Melanie Triebel pleacă

Adela Harnagea, producător cu peste 20 de ani de experiență în televiziune, va coordona producțiile interne ale Pro TV. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, ea se va ocupa de emisiunile locale produse Pro TV. Totodată, Melanie Triebel, Head of production Pro TV, va părăsi postul de televiziune.

Publicitate

Melanie Triebel a fost numită ca șef al producțiilor Pro TV în iunie 2014, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

În noua structură de organizare, Stella Litou rămâne pe poziția de director de programe. Adela Harnagea va fi șeful producțiilor locale ale Pro TV. La coordonarea producțiilor Pro TV vor contribui și doi consultanți din Germania. Este vorba de Sebastien Wimmer (pe producțiile externe - cele produse de Pro TV în colaborare cu alte case - MasterChef, Visuri la cheie) și de Uli Baldauf (pe partea de producții interne).

Adela Harnagea, carte de vizită:

Adela Harnagea are o experiență de peste 20 de ani în televiziune, trecâd pe la TVR, Pro TV și Prima TV. Ea a fost producător între 1996 și 2000 la Pro TV, al unor emisiuni precum Lanțul slăbiciunilor, Vara ispitelor, Super Bingo Pro TV, Prețul corect, Roata norocului, Ministerul comediei, Riști și câștigi. Din 2000 a decenit producător executiv la Prima TV, unde s-a ocupat de emisiuni precum Big Brother, Star Factory, Reuniune de clasă și Ce vor fetele. 

Din 2004, are propria companie de producție de emisiuni, Direct Target, prin care a realizat Ziua Judecății (2005 - 2007), Câștigi în 60 de secunde (Antena 1 - 2011), Cu banii jos, cu Dan Negru (2012 - 2013). 

În ultimul an, Harnagea a fost consultant pe programe la Prima TV, iar din 2015 a devenit consultant pe scenarii și bugete la Castel Film Studios. 

A fost în echipa de producție a filmului Crucifiction, produs de Castel Film în coproducție cu o echipă londoneză.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mare ti-e gradina Doamne. Adela Harnagea este asociata la Direct Target, oficial sau neoficial, cu Radu Tanasescu. adica primul sot al Cameliei Voiculescu. Si este iubita lui Cristi Bostanescu, directorul general de la Castel Film. deci plina de competente. hahaha. O sa se aleaga praful de ProTv. si nu sunt fan Ady Sarbu, nici nu am lucrat la Pro, dar e pacat ca rezultatele unor oameni, spagari sau nu, sunt facute praf de incompetenta altora. Adela a produs numai emisiuni care au luat bataie de la ProTv. O sa ii invete si pe ei cum sa ia bataie? Sau ce?

Trimite un comentariu