Skip to main content

Mihaela Rădulescu, la Fort Boyard. În ce calitate? Cine prezintă emisiunea de pe Pro TV

 
Mihaela Rădulescu, la Fort Boyard. În ce calitate? Cine prezintă emisiunea de pe Pro TV

Mihaela Rădulescu va apărea în emisiunea Fort Boyard, pe care Pro TV o are în pregătire şi din care, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, au avut loc deja o serie de filmări în Franţa.

Publicitate

În ce calitate? Mihaela Rădulescu nu va fi prezentator al emisiunii, ci va fi unul dintre concurenţi, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Cine prezintă emisiunea?

Fort Boyard, varianta 2017, îi va avea ca prezentatori pe Octavian Strunilă şi pe Paul Ipate, a scris tabloidul Click. Informaţia a fost confirmată şi pentru Paginademedia.ro de surse apropiate producţiei.

Pro TV a anunţat achiziţia formatului Fort Boyard în primăvara acestui an. În varianta de show de pe Pro TV, concurenţii emisiunii vor fi vedete din România.

Fort Boyard va fi filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

Pro TV a difuzat ediţii ale show-ului încă de acum 20 de ani.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qwerty qwerty
    începe în scurtă vreme show-ul original pe TV5. vor fi episoade noi care deja se difuzează pe France 2. varianta românească nu poate fi urmărită, este clar că va fi o bălăcăreală marca proteve.
  • thea cu th thea cu th
    Daca prezinta Paul Ipate, eu am inchis televizorul inca de pe acum ca sa fiu sigura ca nu vad nici un minut din "minunatul" Fort Boyard romanesc...

Trimite un comentariu

sus