Skip to main content

Mihaela Rădulescu, la Fort Boyard. În ce calitate? Cine prezintă emisiunea de pe Pro TV

 
Mihaela Rădulescu, la Fort Boyard. În ce calitate? Cine prezintă emisiunea de pe Pro TV

Mihaela Rădulescu va apărea în emisiunea Fort Boyard, pe care Pro TV o are în pregătire și din care, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, au avut loc deja o serie de filmări în Franța.

Publicitate

În ce calitate? Mihaela Rădulescu nu va fi prezentator al emisiunii, ci va fi unul dintre concurenți, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

Cine prezintă emisiunea?

Fort Boyard, varianta 2017, îi va avea ca prezentatori pe Octavian Strunilă și pe Paul Ipate, a scris tabloidul Click. Informația a fost confirmată și pentru Paginademedia.ro de surse apropiate producției.

Pro TV a anunțat achiziția formatului Fort Boyard în primăvara acestui an. În varianta de show de pe Pro TV, concurenții emisiunii vor fi vedete din România.

Fort Boyard va fi filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat inițial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franța și a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre țările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite ale Americii.

Pro TV a difuzat ediții ale show-ului încă de acum 20 de ani.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • începe în scurtă vreme show-ul original pe TV5. vor fi episoade noi care deja se difuzează pe France 2. varianta românească nu poate fi urmărită, este clar că va fi o bălăcăreală marca proteve.
  • Daca prezinta Paul Ipate, eu am inchis televizorul inca de pe acum ca sa fiu sigura ca nu vad nici un minut din "minunatul" Fort Boyard romanesc...

Trimite un comentariu