Skip to main content

Numire la Coca-Cola România: Constantin Bratu, noul șef pe comunicare și public affairs

 
Numire la Coca-Cola România: Constantin Bratu, noul șef pe comunicare și public affairs

Începând cu luna iunie 2017, Constantin Bratu se alătură echipei Coca-Cola România, preluând conducerea Departamentului de Comunicare Coca-Cola, din poziția de Public Affairs & Communication Manager pentru România și Moldova.

Constntin Bratu vine pe locul ocupat până recent de Miruna Smeureanu, care a preluat, în luna martie a acestui an, coordonarea departamentului de marketing pentru operațiunile Coca-Cola România și Moldova.

Publicitate

Din această funcție, Constantin Bratu va fi responsabil de dezvoltarea activităților de comunicare și public affairs derulate de Coca-Cola România - relația cu mass-media și autoritățile publice, proiectele de promovare a companiei și a mărcilor deținute de aceasta și proiectele de CSR, contribuind prin experiența sa la strategia de creștere a companiei.

„Venirea lui Constantin Bratu în echipa Coca-Cola România și Moldova ne consolidează eforturile de a comunica transparent și eficient cu toți cei interesați de operațiunile și rezultatele companiei. Un profesionist cu experiența sa este un atu important pentru echipa noastră”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Franchise Country Manager Coca-Cola România și Moldova.

„Sunt bucuros să mă alătur companiei Coca-Cola și unei echipe care a obținut rezultate remarcabile, prin inovație și pasiune pentru excelență, în cei 25 de ani de prezență în România. Am convingerea că, împreună, vom dezvolta proiecte cu un impact semnificativ pentru comunitatea locală și vom continua să construim o imagine relevantă a mărcilor noastre”, a spus Constantin Bratu, Public Affairs & Communication Manager pentru România și Moldova.

Constantin Bratu a ocupat anterior funcția de Head of Corporate Affairs la British American Tobacco, precum și Director General al Asociației Berarii României. 

Noul Director de Comunicare și Public Affairs deține un Executive MBA la ASEBUSS Kennesaw University și un master în Comunicare și Resurse Umane la Școala Națională de Științe Politice și Administrative.

 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu