Skip to main content

O nouă agenţie de PR. Fondatoare: un fost marketing manager din Sanoma

 
O nouă agenţie de PR. Fondatoare: un fost marketing manager din Sanoma

Ruxandra Chiurtu, fost marketing manager în grupul Sanoma aproape 10 ani (2006-2014), şi-a lansat propria agenţie de PR: Spa Living Communication.

Publicitate

În ultimii trei ani, Ruxandra Chiurtu a fost director de PR la Shake Advertising. Totodată, deţine blogul de lifestyle şi relaxare SpalivingBlog.com.

“Crearea Spa Living Communication este un pas firesc in continuarea experientei acumulate in ultimii 15 ani de activitate in publishing, media, marketing si public relations si isi propune derularea de proiecte de comunicare smart. Ma bucur sa anunt ca grupul Meli Melo, cu diviziile sale de fashion si home & deco este primul client Spa Living Communication", spune Ruxandra Chiurtu.

Ruxandra Chiurtu, Carte de vizită:

  • Shake Advertising / October 2014 – April 2017: Director of Public Relations
  • In charge cu comunicarea & media relations pentru Tommy Hilfiger si comunicarea & organizarea Inside Fashion Competition YKK si Inside Fashion Gala YKK 2015/2016 pentru YKK Romania. Punctual, proiecte pentru MAC Cosmetics, Bobbi Brown, Oriflame, Max Mara.
  • Sanoma Hearst Romania / July 2006 – April 2014: Marketing Manager pentru revistele National Geographic, National Geographic Traveler, Casa si Gradina, Villa Design, FEMEIA, Mami, Mamica de azi, Femeia de azi, Sanatatea de azi, Bucataria de azi, Beau Monde.
  • Ideal Decor / November 2004 – June 2006: Marketing Manager revista Ideal Decor
  • Hiparion Magazines / August 2001 – October 2004: Public Relations Manager pentru revistele Domus, Casa Mea, Planul Casei Mele, Util, Play, Clever Travel

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dr. Dan Patru Tudosie Dr. Dan Patru Tudosie
    In charge cu comunicarea & media relations pentru Tommy Hilfiger si comunicarea &
    Mai putine cuvinte in romana decat in engleza. Bravo! Cred ca mai bine e sa ramai la studii cu cat a scos protv-ul cu transmisia partidei lu Halep. Cat de prost facute sunt ele...
  • Adela Pârvu Adela Pârvu
    Bravo Ruxandra! Mă bucur pentru tine și pentru viitori tăi clienți! Ești un profesionist desăvârșit!

Trimite un comentariu

sus