Skip to main content

(P) Gala Avanpremiere, la AFI: peste 350 de invitați la un eveniment marca Alin Gălățescu. Live pe contul publicației A List Magazine

 
(P) Gala Avanpremiere, la AFI: peste 350 de invitați la un eveniment marca Alin Gălățescu. Live pe contul publicației A List Magazine

(P) Cea de-a 18-a ediție a Galei AVANPREMIERE, cel mai important și longeviv eveniment de fashion multibrand din România, marca Alin Gălățescu, a avut loc în data de 22 iunie 2017, in imensul spațiu din Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni, reunind peste 350 de invitați - vedete, jurnaliști, bloggeri și iubitori ai modei Made in Romania.

Publicitate

În cadrul ediției cu numărul 18, șapte designeri talentați și-au prezentat colecțiile 2017-2018 într-un spațiu neconvențional, cu accente futuriste: Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni - unul dintre cele mai cool locuri din București.

Moda în România este un domeniu atât de dinamic și eclectic, încât uneori am impresia că îmi e greu să țin pasul cu toate noutățile și schimbările. Mă bucură teribil efervescența din ultimii ani și sunt un fan al designerilor români pe care încerc, prin această serie de evenimente, să îi cunosc mai bine și să îi prezint și publicului. Eu cred in Moda Românească!”, a declarat Alin Gălățescu, jurnalist și analist de modă, fondator al Galei AVANPREMIERE.

Evenimentul intinerant de modă Gala AVANPREMIERE a fost gândit ca o formă de studiu al artei spectacolului de fashion, pentru a prezenta creațiile designerilor români de valoare și de a aduce moda autohtonă mai aproape de publicul său.

Gala AVANPREMIERE este singurul eveniment de fashion care a fost transmis LIVE pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine și pe site-ul Eva.ro.

Timp de câteva ore AFI Cotroceni și Cinema City au fost gazdele unei prezentări de modă impresionante, al cărei decor a recreat atmosfera unui fashion show memorabil. Prin jocurile de lumini, muzică, set-up, organizare și desfășurare, evenimentul a demonstrat că un spațiu neconvențional poate fi versatil și inedit, ideal pentru evenimente inovatoare”, a menționat Ioana Ionescu, Marketing Manager, Cinema City România.

Ca de fiecare dată, și această ediție a adus sub aceeași umbrelă branduri cunoscute ale industriei modei din România, alături de debutanți care, cu siguranță, vor deveni nume de referință în domeniu.

GALERIE FOTO

În cadrul ediției cu numărul 18, șapte designeri talentați și-au prezentat colecțiile 2017-2018 într-un spațiu neconvențional, cu accente futuriste: Atriumul de la Cinema City din AFI Cotroceni - unul dintre cele mai cool locuri din București.

Numele selectate de Alin Galatescu pentru aceasta a 18a ediție au fost:

  • Aleha Toncea (încălțăminte: Hannami, accesorii: Laura8) – new
  • Ana Maria Saragia (accesorii: Leather Body Harness, Irina Lefter) – new
  • Alexandra Calafeteanu (accesorii: Wild Inga)
  • Lia Aram by Anemona Stanchi (încălțăminte: Zenon)
  • Studio Cabal by Diana Dianu (accesorii: Atelier Danessa, Tria Alfa, încălțăminte: Meekee)
  • Olga Cataranga din Republica Moldova – new
  • Laurențiu Bârzoi (hair: Marian Capet).

“Alin Gălățescu ne forțează mereu să fim creativi și proactivi. Am celebrat moda la superlativ prin comunicarea și promovarea Galei Avanpremiere 18 și rezultatele sunt foarte bune”, a spus Raluca Zamfir, Manager Partner RAN Events.

Această ediție a prilejuit și lansarea oficială a site-ului: alingalatescu.ro

Băutura noii ediției este: Rose Mary

Apa ediţiei: Izvorul Muntelui, probabil singura apă fără germeni şi cu cel mai apropiat PH de cel al corpului omenesc

Aroma oficială a Galei: DIAMOND (patchouli, santal, mandarin, frezie, crin alb) - de la InScentive

Desertul ediției este: Tarta cu trandafiri rose - de la " Fata care gătește cu flori"

Producator General: AVANPREMIERE Concept by Alin Galatescu

Parteneri traditionali: RanEvents / Gett's Salons / Alina Brailescu Academy /

Parteneri speciali: Cinema City / AFI Cotroceni / TEZYO by Otter Distribution / NESPRESSO

Parteneri media: A List Magazine / EVA / Radar de Media / Kfetele / The Gentleman's Jurnal / Orasul meu  

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu