Skip to main content

Prima reacție a Antenei după condamnarea lui Alexandrescu: "A luat act" și vorbește de investiții, planuri și creșteri de audiență

 
Prima reacție a Antenei după condamnarea lui Alexandrescu: "A luat act" și vorbește de investiții, planuri și creșteri de audiență

Antena Group „își desfășoară în continuare activitatea cu seriozitatea și profesionalismul cu care și-a obișnuit publicul și partenerii, având proiecte importante în derulare, atât pe termen scurt, cât și lung.”, au precizat reprezentanții grupului media într-un comunicat postat pe site-ul Antenei 3. 

Reprezentanții Antena Group vorbesc în comunicat despre faptul că se fac în continuare investiții, că grupul este condus de „o echipă de management puternică” și că în prima jumătate de an a avut creșteri de audiență. 

Publicitate

Reamintim că astăzi Curtea Supremă a decis definitiv să-l condamne pe Sorin Alexandrescu, fost director general al Antena Group, la patru ani și șase luni de închisoare cu executare. Sorin Alexandrescu a fost condamnat pentru șantajarea administratorului RCS, Ioan Bendei, în încercarea de a-l obliga să preia posturile Antena Group în rețeaua DTH, Digi. 

Antena Group a primit o amendă penală de 200.000 de lei. Camelia Voiculescu, președintele trustului de presă, a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Pe de altă parte, Dan Voiculescu a fost achitat de toate acuzațiile. La fel și Antena 3 și Intact Publishing. (pe larg despre acest subiect AICI)

Comunicatul integral al Antenei Group, în continuare: 

Antena Group a luat act de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de astăzi și dorește să precizeze că își desfășoară în continuare activitatea cu seriozitatea și profesionalismul cu care și-a obișnuit publicul și partenerii, având proiecte importante în derulare, atât pe termen scurt, cât și lung.

Se fac deja investiții pentru anii următori, poziția financiară este solidă, activitatea fiind coordonată de o echipă de management puternică, cu motivația și priceperea de a crește în continuare platforma multi-channel a grupului.

Performanțele de audiență și investițiile în programe de calitate au adus televiziunilor Antena Group în prima jumătate de an o creștere a cotei de piață cu 4% pe cel mai important interval orar, Prime Time, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, pe segmentul 18-49. Zi de zi, Antenele sunt urmărite de milioane de români, iar producțiile realizate de profesioniștii din grup surclasează constant formatele internaționale ale competiției.â

Mai mult, compania acordă o atenție deosebită zonei digitale, care include platforma SVOD Antena Play, site-uri și platforme social media cu conținut special declinat din producțiile TV, aplicații mobile, precum și patru dintre cele mai de succes portaluri de anunțuri din România, grupate în jurul lajumate.ro.

Cu o investiție recentă în retehnologizare de aproximativ 10 milioane de euro și o mutare într-un sediu nou în timp record, Antena Group a dovedit că își onorează promisiunile către public și parteneri, de a genera conținut de calitate, de a se reinventa cu fiecare an și de a fi cât mai aproape de aceștia, răspunzând dorințelor și tendințelor de consum.

Antena Group mulțumește tuturor pentru susținere și încredere, asigurând de întreaga sa perseverență în atingerea unor rezultate din ce în ce mai bune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca exista un reportaj real, nu doar un promo menit sa "sperie" pe cineva, l-ar fi difuzat toate posturile trustului. Dar nu a existat nimic. Si am fost sigur ca pute ceva cand am vazut ca A3 se distanteaza si tot repeta ca nu are legatura cu ce face A1.
  • Absurd, pentru cine cunoaste dosarul si stie inregistrarile cu Bendei, care se ruga sa fie santajat ... O tara de doi lei cand justitia e atat de stramba. Fugiti daca puteti.
  • Mile esti un pic pe linga.... Antenele, nu sint singurele care fac asta dar au fost dovedite de instanta, se ocupa cu santajul!!!!! Cum dracu sa mai ai incredere intr-un astfel de trust ba mai mult sa te bucuri ca are activitate si in lunile de vara??? Pai probabil ca reclamele nu sint suficiente pt alde Voiculescu si famiglia si au nevoie de material suplimentar din alte activitati de santaj!

Trimite un comentariu