Skip to main content

Prima reacţie a Antenei după condamnarea lui Alexandrescu: "A luat act" şi vorbeşte de investiţii, planuri şi creşteri de audienţă

 
Prima reacţie a Antenei după condamnarea lui Alexandrescu: "A luat act" şi vorbeşte de investiţii, planuri şi creşteri de audienţă

Antena Group „îşi desfăşoară în continuare activitatea cu seriozitatea şi profesionalismul cu care şi-a obişnuit publicul şi partenerii, având proiecte importante în derulare, atât pe termen scurt, cât şi lung.”, au precizat reprezentanţii grupului media într-un comunicat postat pe site-ul Antenei 3.

Publicitate

Reprezentanţii Antena Group vorbesc în comunicat despre faptul că se fac în continuare investiţii, că grupul este condus de „o echipă de management puternică” şi că în prima jumătate de an a avut creşteri de audienţă.

Reamintim că astăzi Curtea Supremă a decis definitiv să-l condamne pe Sorin Alexandrescu, fost director general al Antena Group, la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare. Sorin Alexandrescu a fost condamnat pentru şantajarea administratorului RCS, Ioan Bendei, în încercarea de a-l obliga să preia posturile Antena Group în reţeaua DTH, Digi.

Antena Group a primit o amendă penală de 200.000 de lei. Camelia Voiculescu, preşedintele trustului de presă, a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Pe de altă parte, Dan Voiculescu a fost achitat de toate acuzaţiile. La fel şi Antena 3 şi Intact Publishing. (pe larg despre acest subiect AICI)

Comunicatul integral al Antenei Group, în continuare:

Antena Group a luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de astăzi şi doreşte să precizeze că îşi desfăşoară în continuare activitatea cu seriozitatea şi profesionalismul cu care şi-a obişnuit publicul şi partenerii, având proiecte importante în derulare, atât pe termen scurt, cât şi lung.

Se fac deja investiţii pentru anii următori, poziţia financiară este solidă, activitatea fiind coordonată de o echipă de management puternică, cu motivaţia şi priceperea de a creşte în continuare platforma multi-channel a grupului.

Performanţele de audienţă şi investiţiile în programe de calitate au adus televiziunilor Antena Group în prima jumătate de an o creştere a cotei de piaţă cu 4% pe cel mai important interval orar, Prime Time, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, pe segmentul 18-49. Zi de zi, Antenele sunt urmărite de milioane de români, iar producţiile realizate de profesioniştii din grup surclasează constant formatele internaţionale ale competiţiei.â

Mai mult, compania acordă o atenţie deosebită zonei digitale, care include platforma SVOD Antena Play, site-uri şi platforme social media cu conţinut special declinat din producţiile TV, aplicaţii mobile, precum şi patru dintre cele mai de succes portaluri de anunţuri din România, grupate în jurul lajumate.ro.

Cu o investiţie recentă în retehnologizare de aproximativ 10 milioane de euro şi o mutare într-un sediu nou în timp record, Antena Group a dovedit că îşi onorează promisiunile către public şi parteneri, de a genera conţinut de calitate, de a se reinventa cu fiecare an şi de a fi cât mai aproape de aceştia, răspunzând dorinţelor şi tendinţelor de consum.

Antena Group mulţumeşte tuturor pentru susţinere şi încredere, asigurând de întreaga sa perseverenţă în atingerea unor rezultate din ce în ce mai bune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex2 alex2
    Daca exista un reportaj real, nu doar un promo menit sa "sperie" pe cineva, l-ar fi difuzat toate posturile trustului. Dar nu a existat nimic. Si am fost sigur ca pute ceva cand am vazut ca A3 se distanteaza si tot repeta ca nu are legatura cu ce face A1.
  • Alin Petrescu Alin Petrescu
    Absurd, pentru cine cunoaste dosarul si stie inregistrarile cu Bendei, care se ruga sa fie santajat ... O tara de doi lei cand justitia e atat de stramba. Fugiti daca puteti.
  • Nomo Nomo
    Mile esti un pic pe linga.... Antenele, nu sint singurele care fac asta dar au fost dovedite de instanta, se ocupa cu santajul!!!!! Cum dracu sa mai ai incredere intr-un astfel de trust ba mai mult sa te bucuri ca are activitate si in lunile de vara??? Pai probabil ca reclamele nu sint suficiente pt alde Voiculescu si famiglia si au nevoie de material suplimentar din alte activitati de santaj!
  • marian marian
    Daca surclaseaza pro de ce este mereu aproape sau chiar mai jos ,MANIPULARE ,MANIPULARE MARCA ,,,,,,,,,,,,,
  • Doru Doru
    Draga "mile", unde vezi tu ca "face si misto de pro tv aici" ? Daca si vara stai in casa la TV...
  • mile mile
    oricum ramane singura tv care face ceva vara , dar face si misto de pro tv aici

Trimite un comentariu

sus