Skip to main content

Prima TV mizează, în grila de vară, pe Louis de Funès

 
Prima TV mizează, în grila de vară, pe Louis de Funès

Prima TV a programat în grila de vară filme din seria de comedii cu Louis de Funès. Din 21 iunie postul va difuza, în fiecare miercuri, aventurile agentului Cruchot, interpretat de inegalabilul Louis de Funès.

Publicitate

Jandarmul din Saint Tropez, Jandarmul la New York, Jandarmul se însoară, Jandarmul la plimbare, Jandarmul şi extratereştrii şi Jandarmul şi Jandarmeriţele sunt titlurile programate miercurea de Prima TV.

Primul film din serie, Jandarmul din Saint Tropez, difuzat miercuri 21 iunie de la ora 20.30, a avut un succes imens în Franţa unde peste 7 milioane de spectatori au umplut sălile de cinema. În primul film al seriei, inspectorul Cruchot este avansat în funcţie şi trimis, drept răsplată pentru munca realizată, la Saint Tropez. Împreună cu fiica sa, sergentul Cruchot ajunge să se lupte cu nudiştii din Saint Tropez, să îşi scoată fiica din încurcăturile în care intră şi mai ales să prindă o bandă de hoţi de tablouri.

Louis de Funès este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori şi se alătură lui Jean Gabin şi lui Bourvil în galeria de renume a cinematografiei franceze. Declarat cel mai popular actor francez la sfârşitul anului 1968, Funes s-a bucurat la început de un succes enorm în Europa şi în Asia, cucerind până la urmă întreaga lume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Mai exista PrimaTv?
  • fabi fabi
    Mai exista canalul asta?

Trimite un comentariu

sus