Skip to main content

Schimbare de conducere la agenţia Golin, din grupul Lowe. Monica Botez părăseşte compania

 
Sursa foto: IQads
Sursa foto: IQads

Irina Roncea a fost numită Deputy Managing Director Golin România, poziţie din care va coordona operaţiunile agenţiei începând cu luna iulie. Monica Botez, după 10 ani în echipa Golin, dintre care ultimii 3 ani ca Managing Partner al agenţiei, a decis să urmeze un alt drum care începe cu o perioadă sabatică, anunţă reprezentanţii agenţiei.

Publicitate

Irina Roncea are o experienţă de peste 12 ani în comunicare, din care şase ani la Golin.

„Golin înseamnă mai mult decât o companie, înseamnă o stare de spirit şi un mod de lucru unice în România şi de care suntem foarte mândri. M-am considerat mereu fericită şi norocoasă să fac parte dintr-o echipă construită pe etică, prietenie şi ambiţie, în care excelenţa şi performanţa primează şi care nu spune niciodată ‘asta e imposibil’. Iar astăzi sunt privilegiată să preiau ştafeta de la Monica şi privesc cu responsabilitate şi entuziasm spre viitorul alături de echipa Golin”, afirmă Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin.

Monica Botez: „Echipa a reprezentat în permanenţă motivaţia mea principală: la Golin am lucrat cu cei mai talentaţi şi pasionaţi oameni din industrie, pe care-i respect pentru standardele lor profesionale şi îi iubesc pentru valorile lor personale. De asemenea, mulţi dintre clienţi mi-au devenit prieteni şi le mulţumesc pentru asta. Golin se află într-un loc privilegiat, pe primele locuri în topurile din România, indiferent că este vorba despre performanţă în comunicarea de business sau creativitate. Sunt fericită şi recunoscătoare că am fost parte din această poveste, sunt încrezătoare că agenţia îşi va continua traseul frumos şi sigur şi ştiu că, indiferent de drumul pe care-l voi alege în viitor, voi rămâne întotdeauna un Goliner.”

Hortensia Năstase, Vicepreşedinte Creative Services, Lowe Group: „Irina ne-a arătat mereu că este epitomul spiritului Golin: ambiţioasă, curajoasă, loială, fun. Şi, poate mai important decât orice, are o calitate foarte mare: iubeşte cu pasiune Golin! Nu ştiu pe nimeni mai potrivit decât Irina care să desăvârşească povestea despre forţă şi succes pe care a creat-o Monica şi sunt sigură că, împreună cu ceilalţi 34 de oameni din echipa noastră, va duce mai sus istoria #courageouslyhappy a brandului Golin în România. De la Monica am învăţat foarte multe – despre putere de muncă şi loialitate, perfecţionism şi pasiune, umor şi prietenie. Îi mulţumesc pentru toate acestea şi pentru că, în cei 10 ani împreună, a consolidat poziţia de top a agenţiei, a descoperit şi a unit oameni de calitate sub spiritul #goallin, a continuat să îmbogăţească portofoliul cu clienţi pentru care suntem extrem de fericiţi să lucrăm, a umplut pereţii de premii şi inima noastră de momente de mândrie şi bucurie.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus