Skip to main content

Schimbare de conducere la agenția Golin, din grupul Lowe. Monica Botez părăsește compania

 
Schimbare de conducere la agenția Golin, din grupul Lowe. Monica Botez părăsește compania
Sursa foto: IQads

Irina Roncea a fost numită Deputy Managing Director Golin România, poziție din care va coordona operațiunile agenției începând cu luna iulie. Monica Botez, după 10 ani în echipa Golin, dintre care ultimii 3 ani ca Managing Partner al agenției, a decis să urmeze un alt drum care începe cu o perioadă sabatică, anunță reprezentanții agenției.

Publicitate

Irina Roncea are o experiență de peste 12 ani în comunicare, din care șase ani la Golin. 

„Golin înseamnă mai mult decât o companie, înseamnă o stare de spirit și un mod de lucru unice în România și de care suntem foarte mândri. M-am considerat mereu fericită și norocoasă să fac parte dintr-o echipă construită pe etică, prietenie și ambiție, în care excelența și performanța primează și care nu spune niciodată ‘asta e imposibil’. Iar astăzi sunt privilegiată să preiau ștafeta de la Monica și privesc cu responsabilitate și entuziasm spre viitorul alături de echipa Golin”, afirmă Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin.

Monica Botez: „Echipa a reprezentat în permanență motivația mea principală: la Golin am lucrat cu cei mai talentați și pasionați oameni din industrie, pe care-i respect pentru standardele lor profesionale și îi iubesc pentru valorile lor personale. De asemenea, mulți dintre clienți mi-au devenit prieteni și le mulțumesc pentru asta. Golin se află într-un loc privilegiat, pe primele locuri în topurile din România, indiferent că este vorba despre performanță în comunicarea de business sau creativitate. Sunt fericită și recunoscătoare că am fost parte din această poveste, sunt încrezătoare că agenția își va continua traseul frumos și sigur și știu că, indiferent de drumul pe care-l voi alege în viitor, voi rămâne întotdeauna un Goliner.”

Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services, Lowe Group: „Irina ne-a arătat mereu că este epitomul spiritului Golin: ambițioasă, curajoasă, loială, fun. Și, poate mai important decât orice, are o calitate foarte mare: iubește cu pasiune Golin! Nu știu pe nimeni mai potrivit decât Irina care să desăvârșească povestea despre forță și succes pe care a creat-o Monica și sunt sigură că, împreună cu ceilalți 34 de oameni din echipa noastră, va duce mai sus istoria #courageouslyhappy a brandului Golin în România. De la Monica am învățat foarte multe – despre putere de muncă și loialitate, perfecționism și pasiune, umor și prietenie. Îi mulțumesc pentru toate acestea și pentru că, în cei 10 ani împreună, a consolidat poziția de top a agenției, a descoperit și a unit oameni de calitate sub spiritul #goallin, a continuat să îmbogățească portofoliul cu clienți pentru care suntem extrem de fericiți să lucrăm, a umplut pereții de premii și inima noastră de momente de mândrie și bucurie.”

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu