Skip to main content

TVR 1 va difuza documentarul "De ce nu sunt pe Facebook"

 
TVR 1 va difuza documentarul "De ce nu sunt pe Facebook"

TVR 1 va difuza documentarul "De ce nu sunt pe Facebook", care vorbeşte despre părţile bune şi mai puţin bune ale reţelei de socializare. Producţia va fi difuzată vineri, de la ora 21.00.

Publicitate

Documentarul este produs de regizorul Brant Pinvidic, cunoscut pentru producţii cinematografice, filme documentare şi reality-show-uri de televiziune

"De ce nu sunt pe Facebook" (Why I am not on Facebook, SUA, 2015) este rezultatul căutătilor regizorului privind cea mai populară reţea de socializare, cu argumentele pro şi contra, cu părerile rudelor, prietenilor, străinilor sau chiar ale unor celebrităţi ale căror vieţi au fost influenţate într-un fel sau altul de această platformă.

De unde a pornit ideea documentarului?

Motivul care l-a determinat să înceapă producţia "De ce nu sunt pe Facebook" a fost momentul când fiul său i-a cerut aprobarea să-şi facă propriul cont pe cunoscuta reţea de socializare, spune acesta.

Brant Pinvidic:

„De la Doamna Roz din Hollywood la străbunica a cărei fiică îi dăduse unfriend, am început să înţeleg cum Facebook afectează oamenii adevăraţi şi, mai important, cum l-ar putea afecta pe fiul meu, Kahless.”

Iniţial a plecat de la ideea de scoate la lumină numai părţile negative ale reţelei Facebook, însă ulterior şi-a schimbat părerea. De ce?

Declicul s-a produs în timpul unui interviu, în care o tânără învinuia Facebook pentru divorţul său. Regizorul şi-a dat seama atunci că femeia făcuse, pur şi simplu, o alegere matrimonială nepotrivită, fără ca reţeaua de socializare să aibă vreun rol.

În acel moment, Pinvidic a realizat că toate teoriile despre această reţea, precum şi motivul pentru care el însuşi luase decizia de a nu avea cont ţineau, de fapt, de oamenii care utilizau Facebook şi nu de platforma în sine.

„În final, nu pot decât să fiu mândru dacă se va dovedi că sunt mai bun ca tată decât ca regizor”, a spus regizorul.

Galerie foto

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pro /facebook pro /facebook
    Din moment ce tu comentezi aici...nu esti departe de ceea ce ai afirmat,,,cu ce te deosebesti de ceilalti care au facbook si sunt bine mersi oameni normali cu bune si rele!Daca nu ai pagina fb,de ce citesti asemenea linkuri?dute in biblioteca ta din judetul tau si nu intra pe net,,,***?s***.
  • Antifacebuci Antifacebuci
    Ce sa spun,face...buuk,v-a transformat pe toți în mașini. Mai puneți *** pe o carte,roboților, și prostituatelor de pe acest ballshit .

Trimite un comentariu

sus