Skip to main content

Val de reacţii negative după ce actriţa Kathy Griffin a apărut într-o poză macabră. A pierdut contracte publicitare şi a fost concediată de CNN

 
foto: USA Today
foto: USA Today

Cât poate costa o glumă proastă? Actriţa americană de comedie Kathy Griffin, care a apărut ieri într-o fotografie ţinând în mână un cap însângerat, care semăna cu preşedintele SUA Doland Trump, a fost concediată de CNN, unde realiza programul de anul nou potrivit USA Today.

Publicitate

Actriţa a fost ieri criticată dur de Donald Trump, de soţia acestuia, Melania Trump, de unul dintre fiii preşedintelui SUA, Donald Trump jr, chiar şi de fiica lui Hillary Clinton, fosta contracandidată la fotoliul de la Casa Albă.

Kathy Griffin apărea de zece ani în programul pregătit de Anul Nou de postul american. CNN a catalogat gestul artistei drept “dezgustător şi ofensator”, potrivit unui purtător de cuvânt al postului, citat de USA Today.

Un cazino din New Mexico a anulat reprezentaţia pe care Kathy Griffin o avea acolo pe 22 iulie, iar brandul pentru produse de toaletă “Squatty Potty” a rupt contractul de promovare pe care îl avea cu actriţa, potrivit sursei citate.

Actriţa şi-a cerut ieri scuze public, printr-un video postat pe pagina de Instagram:

“Sunt un comic...am sărit calul, am mers prea departe, fotografia este exagerată, nu a fost amuzant. Am făcut o greşeală, vă rog să mă iertaţi”, a spus aceasta.

Sursa video: USA Today

Printre cei mai importanţi critici ai acesti gest s-au numărat chiar Donald Trump, fiul acestuia, Doland Trump jr., soţia preşedintelui, Melania Trump, şi chiar fiica lui Hillary Clinton, Chelsea Clinton.

  • Donald Trump a reacţionat pe Twitter, spunând că “lui Kathy Griffin ar trebui să fie ruşine de sine. Copii mei, în special fiul meu de 11 ani, Barron, trec printr-o perioadă grea din această cauză. Bolnav!”
  • Melania Trump a reacţionat ieri, printr-o declaraţie publică. Acesta a spus că, Ca mamă, soţie şi ca om, cred că acea fotografie este foarte deranjantă.”
  • Fiul preşedintelui, Donald Trump Jr, a scris tot pe Twitter că gestul este "dezgustător dar nu surprinzător".

"Dezgustător, dar nu surprinzător. Acesta este astăzi stânga. Ei consideră acest lucru acceptabil. Imaginaţi-vă că un conservator i-a făcut asta lui Obama", a spus acesta.

  • Donald Trump Jr a criticat apoi pe Twitter lentoarea cu care se ia o decizie la CNN în acest caz:

“Deci, "Squatty Potty" rupe relaţia cu KathyGriffin, dar CNN încă "evaluează" şi îşi cântăreşte opţiunile. E demenţă ce se întâmplă acolo!”, a apus acesta.

  • Chelsea Clinton, fiica rivalei lui Trump din campania prezidenţială din 2016, Hillary Clinton, a numit fotografia “josnică” şi “greşită”

"Asta este josnic şi greşit. Nu este niciodată amuzant să glumeşti despre uciderea unui preşedinte", a scris ea pe Twitter.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus