Skip to main content

VIDEO. KFC Germania, reacţie după reclama filmată în Turnul Chindiei: „Îi rugăm pe locuitorii din Târgovişte să ne accepte scuzele”

 
VIDEO. KFC Germania, reacţie după reclama filmată în Turnul Chindiei: „Îi rugăm pe locuitorii din Târgovişte să ne accepte scuzele”

KFC Germania a reacţionat după discuţiile stârnite de reclama filmată în România, cu un pitic gol care sare de pe Turnul Chindiei.

Publicitate

„Ne pare rău pentru acest lucru şi regretăm situaţia creată. În niciun moment nu ne-am dorit să denigrăm oraşul Târgovişte sau România”, au precizat aceştia într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

„Am ales cu bună ştiinţă Târgovişte ca locaţie pentru a filma reclama deoarece oraşul se mândreşte cu unul dintre cele mai frumoase turnuri din Europa.

În plus, echipa de producţie a filmat în trecut, de mai multe ori, în diverse locuri din România pentru că este o ţară apreciată de directorii artistici atât pentru locaţiile sale fantastice de filmare, cât şi pentru echipele locale de producţie cu experienţă în domeniu.”, au mai adăugat reprezentanţii lanţului fast food.

Aceştia au explicat şi conceptul spotului:

„Ideea spotului nostru a fost "nebunia", în linie cu motto-ul campaniei "Nu-mi vine să cred!". Am dorit să prezentăm o situaţie exagerată, absurdă, cum ar fi un bărbat gol sărind într-o găleată mică.

Conceptul a fost să atragem atenţia asupra preţului absurd de mic al ofertei noastre. Spotul are menirea de a fi la fel de provocator ca şi preţul, doar pentru consumatorii germani, dar în niciun fel ofensator pentru oraşul Târgovişte, locuitorii acestuia sau poporul român.”

Poziţia integrală a KFC Germania:

Poziţie oficială cu privire la spotul realizat de KFC Germania „Das glaub ich jetzt nicht!“ („Nu-mi vine să cred!”) filmat în Târgovişte

Nu ne-am imaginat niciodată că vom aduce ofense locuitorilor din Târgovişte şi dorim să le cerem scuze pentru că am făcut-o.

Ce s-a întâmplat? Pentru campania noastră publicitară, “Das glaub’ ich jetzt nicht!” („Nu-mi vine să cred!”) am filmat o reclamă TV în oraşul Târgovişte din România, pentru a fi ulterior difuzată doar în Germania. Din păcate, acest spot a ofensat şi a creat nemulţumiri în rândul oficialilor oraşului şi locuitorilor din Târgovişte. Ne pare rău pentru acest lucru şi regretăm situaţia creată. În niciun moment nu ne-am dorit să denigrăm oraşul Târgovişte sau România.

Din contră: Am ales cu bună ştiinţă Târgovişte ca locaţie pentru a filma reclama deoarece oraşul se mândreşte cu unul dintre cele mai frumoase turnuri din Europa. În plus, echipa de producţie a filmat în trecut, de mai multe ori, în diverse locuri din România pentru că este o ţară apreciată de directorii artistici atât pentru locaţiile sale fantastice de filmare, cât şi pentru echipele locale de producţie cu experienţă în domeniu.

Ideea spotului nostru a fost "nebunia", în linie cu motto-ul campaniei "Nu-mi vine să cred!". Am dorit să prezentăm o situaţie exagerată, absurdă, cum ar fi un bărbat gol sărind într-o găleată mică. Conceptul a fost să atragem atenţia asupra preţului absurd de mic al ofertei noastre. Spotul are menirea de a fi la fel de provocator ca şi preţul, doar pentru consumatorii germani, dar în niciun fel ofensator pentru oraşul Târgovişte, locuitorii acestuia sau poporul român.

Îi rugăm pe locuitorii din Târgovişte să ne accepte scuzele

Echipa KFC Germania


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Cristian Cristian
  Povesti...baietii stiu ca in Romania se permit multe. In alta tara , NU !
 • Mircea Mircea
  Puteau sa aleaga Poarta Branderburg din Berlin sau caltelele din Bavaria sau Parisul sau Turnul Londrei sau de ce nu statuia lui Lincoln din Washington!
 • nautilus nautilus
  aveau de ales destul, de ex. http://dailyclips.ro/cele-mai-de-neinteles-casatorii-pe-care-le-ai-vazut-oamenii-astia-chiar-au-probleme-adevarate.html
 • Radu Radu
  Asta e un ballshit.Bravo,primare ca i-ai *** un pic la aroganta.Asa trebuie sa le răspundem, nu sa ne ploconire.Am la toți derbedeii,***, gay și lesbienele ce circula prin România.

Trimite un comentariu

sus