Skip to main content

VIDEO. KFC Germania, reacție după reclama filmată în Turnul Chindiei: „Îi rugăm pe locuitorii din Târgoviște să ne accepte scuzele”

 
VIDEO. KFC Germania, reacție după reclama filmată în Turnul Chindiei: „Îi rugăm pe locuitorii din Târgoviște să ne accepte scuzele”

KFC Germania a reacționat după discuțiile stârnite de reclama filmată în România, cu un pitic gol care sare de pe Turnul Chindiei. 

Publicitate

„Ne pare rău pentru acest lucru și regretăm situația creată. În niciun moment nu ne-am dorit să denigrăm orașul Târgoviște sau România”, au precizat aceștia într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro. 

„Am ales cu bună știință Târgoviște ca locație pentru a filma reclama deoarece orașul se mândrește cu unul dintre cele mai frumoase turnuri din Europa.

În plus, echipa de producție a filmat în trecut, de mai multe ori, în diverse locuri din România pentru că este o țară apreciată de directorii artistici atât pentru locațiile sale fantastice de filmare, cât și pentru echipele locale de producție cu experiență în domeniu.”, au mai adăugat reprezentanții lanțului fast food. 

Aceștia au explicat și conceptul spotului

„Ideea spotului nostru a fost "nebunia", în linie cu motto-ul campaniei "Nu-mi vine să cred!". Am dorit să prezentăm o situație exagerată, absurdă, cum ar fi un bărbat gol sărind într-o găleată mică.

Conceptul a fost să atragem atenția asupra prețului absurd de mic al ofertei noastre. Spotul are menirea de a fi la fel de provocator ca și prețul, doar pentru consumatorii germani, dar în niciun fel ofensator pentru orașul Târgoviște, locuitorii acestuia sau poporul român.”

 

 

Poziția integrală a KFC Germania:

Poziție oficială cu privire la spotul realizat de KFC Germania „Das glaub ich jetzt nicht!“ („Nu-mi vine să cred!”) filmat în Târgoviște

Nu ne-am imaginat niciodată că vom aduce ofense locuitorilor din Târgoviște și dorim să le cerem scuze pentru că am făcut-o.

Ce s-a întâmplat? Pentru campania noastră publicitară, “Das glaub’ ich jetzt nicht!” („Nu-mi vine să cred!”) am filmat o reclamă TV în orașul Târgoviște din România, pentru a fi ulterior difuzată doar în Germania. Din păcate, acest spot a ofensat și a creat nemulțumiri în rândul oficialilor orașului și locuitorilor din Târgoviște. Ne pare rău pentru acest lucru și regretăm situația creată. În niciun moment nu ne-am dorit să denigrăm orașul Târgoviște sau România.

Din contră: Am ales cu bună știință Târgoviște ca locație pentru a filma reclama deoarece orașul se mândrește cu unul dintre cele mai frumoase turnuri din Europa. În plus, echipa de producție a filmat în trecut, de mai multe ori, în diverse locuri din România pentru că este o țară apreciată de directorii artistici atât pentru locațiile sale fantastice de filmare, cât și pentru echipele locale de producție cu experiență în domeniu.

Ideea spotului nostru a fost "nebunia", în linie cu motto-ul campaniei "Nu-mi vine să cred!". Am dorit să prezentăm o situație exagerată, absurdă, cum ar fi un bărbat gol sărind într-o găleată mică. Conceptul a fost să atragem atenția asupra prețului absurd de mic al ofertei noastre. Spotul are menirea de a fi la fel de provocator ca și prețul, doar pentru consumatorii germani, dar în niciun fel ofensator pentru orașul Târgoviște, locuitorii acestuia sau poporul român.

Îi rugăm pe locuitorii din Târgoviște să ne accepte scuzele

Echipa KFC Germania


 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Puteau sa aleaga Poarta Branderburg din Berlin sau caltelele din Bavaria sau Parisul sau Turnul Londrei sau de ce nu statuia lui Lincoln din Washington!
  • aveau de ales destul, de ex. http://dailyclips.ro/cele-mai-de-neinteles-casatorii-pe-care-le-ai-vazut-oamenii-astia-chiar-au-probleme-adevarate.html
  • Asta e un ballshit.Bravo,primare ca i-ai *** un pic la aroganta.Asa trebuie sa le răspundem, nu sa ne ploconire.Am la toți derbedeii,***, gay și lesbienele ce circula prin România.

Trimite un comentariu