Skip to main content

VIDEO. Poezia străzii cu Ana Ularu. Actrița intră în campania Lumea Nouă, de la Ciuc

 
VIDEO. Poezia străzii cu Ana Ularu. Actrița intră în campania Lumea Nouă, de la Ciuc

VIDEO. Campania Ciuc, „Lumea nouă”, faza pe artiști contemporani de toate felurile. După lansarea spotului de imagine, pe TV, brandul de bere Ciuc vine cu o nouă componentă. Campania semnată de agenția Ogilvy & Mather prezintă pe platforma lumeanoua.ro nu produse, ci artiști importanți ai momentului.

Cea mai recentă poveste este Ana Ularu - poezie din Lumea Nouă, proiect în care este prezentată o nouă față a orașului, despre poezia străzii: grafitti de toate felurile din oraș sunt citite de actriță.  

Publicitate

„Lumea Nouă vorbeste despre o generatie fără etichete, neconventională deschisa la minte si progresistă. O generație a celor activi social, a celor cărora le place să construiasca lucruri, a celor pasionați de tehnologie, curioși și exploratori. Lumea Nouă vorbește despre experiențele prezentului, despre urbanul de lângă noi, necosmetizat, viu, autentic”, spun reprezentanții agenției Ogilvy.

Marca de bere Ciuc are, din această primăvara, o noua sticla si o noua identitate vizuală, comunicate într-o amplă campanie sub umbrela „Lumea nouă”.

Ce urmează în campania Ciuc - Lumea nouă: Nume precum Golan, Judith State, Radu Restivan sau Hypno.

VIDEO. Ana Ularu și poezia străzii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu