Skip to main content

Cea mai mare schimbare din istoria posturilor Acasă şi Sport.ro: se vor numi altfel. Ce a înregistrat Pro TV la OSIM. Pro X, una dintre variante

 
Cea mai mare schimbare din istoria posturilor Acasă şi Sport.ro: se vor numi altfel. Ce a înregistrat Pro TV la OSIM. Pro X, una dintre variante

DECIZIE importantă la Pro TV. Grupul pregăteşte schimbarea denumirilor canalelor TV Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold, pentru prima dată de la înfiinţarea staţiilor.

Publicitate

Pro TV a înregistrat deja la OSIM mai multe mărci. Ce mărci, în continuare.

Detalii, în continuare.

În această toamnă, universul PRO îşi propune să reunească toate canalele TV din grup sub acelaşi concept grafic, vizual, dar şi la nivel de denumiri”, spun oficialii canalului.

Grupul Pro va avea o singură identitate, un singur concept, în lumina căruia vor fi dezvoltate toate elementele de branding ale celor şase canale TV, adică Pro TV, Acasă TV, Acasă Gold Pro TV Internaţional, Sport.ro şi Pro Cinema.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, explică mutarea:

“Până în acest moment, fiecare dintre canalele noastre secundare era perceput ca o entitate distinctă. Din această toamnă, ne dorim ca universul PRO să devină mai mare, mai puternic, iar grupul PRO să fie perceput ca un întreg. Avem canale secundare foarte puternice, cu o istorie bogată şi ne dorim ca fiecare dintre acestea să funcţioneze sub aceeaşi umbrelă PRO. În două cuvinte, suntem PRO!”.

Sport.ro şi Acasă, alte nume. Ce mărci a înregistrat la OSIM Pro TV

Pentru schimbarea de nume, Pro TV a înregistrat la OSIM mai multe mărci.

Este vorba de Pro 2, Pro X şi Pro Gold. Extrasele de la OSIM au fost publicate de blogul PaulNistor.ro. Paul Nistor a trecut în revistă toate numele luate deja de la Pro TV.

Pe lângă aceste nume noi, la OSIM sunt înregistrate şi mai multe variante grafice pentru brandul umbrelă PRO.

GALERIE FOTO. Mărcile înregistrate de Pro TV la OSIM

Deocamdată nu se ştie exact cum vor fi împărţite cele trei nume noi: Pro X, Pro 2 şi Pro Gold între Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold.

Este foarte posibile ca Acasă Gold să treacă la Pro Gold, iar Sport.ro să se numească Pro X. Celelalte staţii îşi vor păstra numele: Pro TV, Pro Cinema şi Pro TV Internaţional.

Schimbarea se va face în această toamnă.

Oficialii Pro TV nu au comentat variantele de nume pentru posturile TV din grup.

VEZI aici MĂRCILE luate de Pro TV de la OSIM. Sursa: PaulNistor.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Asa se intampla cand ne vindem identitatea nationala! S-au facut oameni pe spinarea trepadusilor, inclusiv acest Cesnavicius. A venit chitit sa termine cu tot ce a insemnat Pro si uite ca a reusit! Iar Mosu de ce nu mai zice nimic acum?...
  • mile mile
    iuli, ala e comentariu pus de protevisti pe numele meu, atat pot amaratii
  • iche iche
    @iuli intr-adevar are o problema mile, ca de fiecare data. @expertul ok, dar orice rebranding trebuie facut cu cap si asta mi se pare putin fortat. Totusi, de ce sa pierzi un brand destul de cunoscut precum Acasa. Cel putin asa mi se pare, am mai spus-o si pe aici si prin blog
  • Iuli Iuli
    @mile, de ce intrebi daca Pro-X va difuza filme pentru adulti? Nu mai ai ce site-uri sa vizitezi de intrebi? Stii tu de care site-uri.
  • Victor Victor
    Este evidenta scoaterea indicativului "sport" din denumirea posturilor TV nou branduite. Ceea ce era evident de ceva vreme când sport.ro transmitea mai mult desene animate si seriale vechi, deci nu mai era chiar o televiziune de sport.
  • Iuli Iuli
    Deci vor scoate acel super-PRO? Acel font folosit de ani buni. Vor baga un font naspa
  • iche iche
    e dureros sa vad ce se intampla cu tot rebrandingul asta, mai ales cand vine vorba de acasa. Continutul e de vina, nu brandul. Brandul acasa spre exemplu e unic si pacat ca urmatoarele generatii nu vor stii ce a fost...
  • Khal Drogo Khal Drogo
    Tare asta cu rebrenduirea...saracu canal de sport ii zapacit rau. A fost Tv sport,acum sport.ro si apoi se inchide ca eMTiVi_ul romanesc?!..ii faina senzatia de fresh cu redenumire gen: nu-i Hallmark e Diva( la fel de slab) ...nu-i Nickelodeon e Nick...nu-i Antena 2 e Antena Stars...oare de ce nu fac baietii de la PRO dupa model HBO(sau cinemax) un canal tv nou PROCINEMA2 sau un PROTV2 (nou?!)..doar ca trebuie umpluta grila ..iar Bundy,Seinfeld,la bloc..iar Arma Mortala 1,2,3,4..filmele cu Seagal...Bad boys1 si 2...seria Cristos,Home alone1..2...3. Na ca se umple grila
  • Blăjeanul Blăjeanul
    Fără să fiu hater, fiind cat de cat un fan Pro TV, redenumirile nu sunt ok, iar de ce sa schimbi niște nume care au consacrat acele televiziuni(in afara de sport.ro, a carei televiziune nu mai are nicio legatura cu sportul)?
    @Cristian Popescu MTV nu poate să-și schimbe numele deoarece apartine de trustul internațional MTV.
  • Telespectator Telespectator
    1. Din denumirile noilor stații se vede ca nu noul pro nu va mai avea canal dedicat publicului feminin. În aceste condiții există toate șansele ca Happy Channel să devină ( încet, dar sigur ) noul Acasa tv....cu perspectiva anilor de glorie ai postului secund din Pro.
    2. Problema canalelor Acasa și Sport.ro nu este denumirea, ci conținutul. Să ne aducem aminte că în anii de triumf ai postului dedicat telenovelelor, stația avea mari șanse la locul 2 în ierarhia tv.
    3. Să ai denumirea de “pro” și să difuzezi seriale turcesti si reality nu este chiar o idee bună. Experiența Pro tv spune multe despre dezastrul în audiențe al serialelor turcești difuzate de canal.
    4. Siglele sunt oribile, șterse, fără pic de originalitate.
  • mile mile
    vad casa cenzurat , stitii daca Pro X v-a difuza filme pentru adultii
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    @Reed
    Dacă e canal de știri de ce nu se numește Pro*MPTER? :)

    P.S. reCaptcha ar trebui să pună întrebări din grilele de la examenul de permis auto, m-am săturat de imaginile astea.
  • Mihai Florin (Expertul) Mihai Florin (Expertul)
    Am stiut ca se va ajunge la acest rebranding inca din ianuarie 2017, cand s-a anuntat ca sport.ro va difuza seriale, iar in Ceha, toate televiziunile CME au inceput sa fie operate sub brandul Nova. E foarte bine venit acest rebranding, dar ar trebui investit mai mult in continut local. Dupa mine, AcasaTV, transformat in Pro 2, ar trebui sa difuzeze seriale turcesti, reality show-uri locale, si jurnale de stiri.
  • Brutus Brutus
    @Pro:Da, mult mai bine sună varianta ta.
  • REED REED
    PRO2 VA FI DE STIRI pe targetul Antena 3 DIGI Realitatea

Trimite un comentariu

sus