Skip to main content

AUDIO. „Omul ăla ne roagă!" Redactorul-șef Adevărul, înregistrat când îi spunea lui Mircea Barbu să scoată întrebări dintr-un interviu

 
AUDIO. „Omul ăla ne roagă!" Redactorul-șef Adevărul, înregistrat când îi spunea lui Mircea Barbu să scoată întrebări dintr-un interviu
Mircea Barbu și consultantul Roger Stone - Sursa foto: Adevarul

UPDATE. Jurnalistul Mircea Barbu, de la Adevărul, s-a trezit fără calculatorul de serviciu când a ajuns astăzi la redacție, potrivit unui anunț postat de acesta pe pagina sa de Facebook. Detalii, în text. 

Publicitate

„Deci sunt două chestii pe care omul ăla ne roagă să le scoți din interviu. Aia cu grabbing pussy și aia cu swingerii”, i-a spus Dan Marinescu, redactor-șef la Adevărul, la telefon jurnalistului Mircea Barbu. Discuția avea loc joi, la o zi după ce Barbu a făcut interviul video cu Roger Stone, fostul consilier de campanie al lui Donald Trump și consultant de imagine, care a venit recent la București. 

Discuția telefonică a fost postată de Mircea Barbu, pe pagina sa de Facebook, după ce în ultimele zile a denunțat presiuni care s-au făcut asupra lui pentru a fi scoase cele două întrebări. 

Reamintim că jurnalistul Mircea Barbu a povestit întregul episod într-o postare de pe blogurile Adevarul.ro, însă aceasta a fost ștearsă la scurt timp după ce a fost publicată (textul integral, AICI)

Mircea Barbu a povestit și pentru Paginademedia.ro întreaga experiență (AICI), încă de săptămâna trecută. La momentul respectiv, Dan Marinescu, redactorul-șef de la Adevărul, a rescunoscut că a cerut scoaterea respectivelor întrebări, din motive de politică editorială, întrucât ziarul Adevărul este un produs quality. Totodată, el a spus pentru Paginademedia.ro că nu a primit niciun telefon de la nimeni din echipa lui Roger Stone. 

AUDIO. Discuția Dan Marinescu - Mircea Barbu: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • astia ce au fost portavocea dna si sri le-au imprumutat metodele. se inregistreaza si se denunta. #scarbaprofunda
  • Toată mizeria din presa Koves-istă iese la iveală. Ce-mi place. Ăștia au făcut agenda publică 12 ani de zile.

Trimite un comentariu