Skip to main content

Control ANAF și la HotNews, în ziua controlului de la Rise Project

 
Control ANAF și la HotNews, în ziua controlului de la Rise Project

DOUĂ ÎNTR-O ZI. Controale ANAF în aceiași zi la două instituții de presă. În ziua în care Rise Project era vizitat de inspectorii ANAF, pentru prima dată din 2013, și redacția HotNews a avut parte de aceeași vizită. 

Din informațiile Paginademedia.ro, tot ieri, HotNews, care are sediu în aceeași clădire, a fost vizitat de inspectori de la ANAF.

Potrivit datelor Paginademedia.ro, deși în clădirea de pe Victoriei au sediu mai multe companii, doar cele două instituții de presă au fost verificate.  

Publicitate

Acestora li s-a cerut să prezinte următoarea zi la sediul instituției balanțele contabile. 

Controlul inopiat al ANAF a venit în ziua în care Rise anunțase o anchetă în care făcea dezvăluiri despre Liviu Dragnea. Ancheta a apărut aseară, sub titlul „Servicul lor secret”

Și HotNews avea în pregătitre o anchetă tot cu Liviu Dragnea în prim plan. Ancheta a apărut astăzi: „Cum a ajuns fost vilă cu 11 camere din Bușteni a lui Sergiu Cunescu la o firmă în care asociați sunt oameni din anturajul Tel Drum. Plus: O legătură directă cu Liviu Dragnea”. 

ANAF a dat și un punct de vedere legat de vizita făcută la Rise Project: „Din primele informaţii puse la dispoziţie de conducerea DGAF rezultă ca inspecţia desfaşurată la sediul Rise Project a avut loc în urma unei analize de risc efectuată de către DGAF. Această analiza de risc a fost facută ca urmare a unei sesizări depuse la sediul DGAF Bucureşti (integral, AICI).

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu