Skip to main content

Răspunsul ANAF la controlul făcut ieri la sediul Rise Project: „A fost o analiză de risc ca urmare a unei sesizări"

 
foto: Rise Project
foto: Rise Project

Inspecţia făcută ieri de ANAF la sediul Rise Project, pe baza unei sesizări. "Inspecţia a avut loc în urma unei analize de risc, făcută ca urmare a unei sesizări", se arată în răspunsul oficial venit de la ANAF.

Publicitate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a făcut precizări după controlul făcut ieri de Direcţia Generală Antifraudă Fiscală la sediul organizaţiei de investigaţii jurnalistice Rise Project.

Răspunsul a fost formulat de preşedintele ANAF, Bogdan Stan. Care este răspunsul oficial?

"Din primele informaţii puse la dispoziţie de conducerea DGAF rezultă ca inspecţia desfaşurată la sediul Rise Project a avut loc în urma unei analize de risc efectuată de către DGAF. Această analiza de risc a fost facută ca urmare a unei sesizări depuse la sediul DGAF Bucureşti.

Precizăm ca în fiecare zi DGAF desfăşoară sute de controale, bazate pe analize interne minuţioase, care nu au legatură cu conţinutul editorial al unor publicaţii", a declarat Bogdan Stan, în comunicatul remis de ANAF.

Reamintim că sediul organizaţiei de investigaţii jurnalistice Rise Project a fost supus ieri unui control "inopinat" de la ANAF, la câteva zile după ce organizaţia a publicat o investigaţie despre legăturile lui Liviu Dragnea în Brazilia.

De asemenea, controlul ANAF s-a făcut în aceeaşi zi în care Rise a publicat un raport secret întocmit de fostul serviciu secret "Doi şi un sfert", actualul DGPI, despre legăturile şefului PSD cu firma Tel Drum şi despre cum se încearcă aducerea DGPI sub controlul unic al ministrului de Interne, Carmen Dan.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex2 alex2
    "făcută ca urmare a unei sesizări" si in continuare era "din partea domnului Dragnea" :)
  • livia pila livia pila
    Iar sesizarea a venit de la Daddy Dragnea.

Trimite un comentariu

sus