Skip to main content

Cristian Tudor Popescu critică titlurile clickbait despre el: „Toate aceste 'ştiri' sunt minciuni murdare"

 
Cristian Tudor Popescu critică titlurile clickbait despre el: „Toate aceste 'ştiri' sunt minciuni murdare"

"Toate aceste „ştiri” sunt minciuni murdare, în căutare disperată de audienţă", spune Cristian Tudor Popescu, într-un articol publicat pe Republica.ro, în care vorbeşte despre modul în care unele site-uri denaturează sensul declaraţiilor pe care le face jurnalistul.

Publicitate

"În 'presa' de azi, nu mai contează ce spui, important e ce vor alţii să spună, cât mai bâlcist, că spui!...", spune acesta.

CTP dă drept exemplu modul în care unele site-uri de ştiri au ales să preia declaraţiile făcute de acesta într-o ediţie a emisiunii "La fileu cu CTP", pe care o realizează, împreună cu comentatorul sportiv Cristi Mândru, pe Republica.ro.

Potrivit jurnalistului, în emisiunea menţionată acesta a vorbit despre "o posibilă cauză a 'ghinioanelor' Simonei Halep din meciurile de la Roland Garros şi Wimbledon".

Ce au titrat în schimb site-urile de ştiri?

"Holbându-se la emisiune şi încercând să-şi determine cititorii să facă ochii cât cepele, „Adevărul” titrează: „CTP o pune pe Halep la zid”. Antena3: „CTP o pune la zid pe Halep”. ProSport: „CTP îi face o analiză dură Simonei Halep”. Ştiri pe surse: „CTP o face praf pe Simona Halep”. Şi aşa mai departe...", spune jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu, pe Republica.ro:

"Cum cititorii şi telespectatorii au putut constata, am apreciat în mod deosebit jocul şi atitudinea Simonei din ultima vreme. Nu i-am găsit nicidecum o vină pentru înfrângeri, ci un dezavantaj din copilărie şi adolescenţă, care poate fi înlăturat prin voinţă, prin antrenament psihic susţinut.

Toate aceste „ştiri” sunt minciuni murdare, în căutare disperată de audienţă. Dar există destui consumatori de internet care n-au văzut şi nu vor vedea emisiunea originală, pe Republica.ro. Pentru ei, rămân adevărate zidul, praful şi duritatea."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sarbu Sarbu
    Un nebun indragostit
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    Un nebun
  • johhny bravo johhny bravo
    Articolul asta e fix un clickbait. CTP (aceasta vedeta care apare oriunde si vorbeste despre orice, stie si ce probleme a avut halep in adolescenta, geeez) si a exprimat o opinie, mai mult, o reactie la niste reactii, asa si? Asta e deja stire? Omul asta fumeaza o tigara si gata e noutate de interes national?
  • mile mile
    o sa te puna pe tine in valoare livia
  • livia pila livia pila
    Emisiunea asta- La fileu cu CTP- este realizată de Cristian Mindru. Un băiat din TVR. Unul dintre cei mai destoinici din tinăra generatie. Hiper-desteapta Irina Radu si supemanul Cristian Coman impreună cu tovarăsa Carlita Marxista, director de programe, nu realizează oare că programul asta ar fi util Televiziunii publice? Sau in mintiuca Irinei nu e loc decit Emiluț Longin si ilustrissima lui mămica?

Trimite un comentariu

sus