Skip to main content

Cristina Stănciulescu, fost redactor-șef Life.ro și Viva, PR Managerul vedetelor Pro TV

 
Cristina Stănciulescu, fost redactor-șef Life.ro și Viva, PR Managerul vedetelor Pro TV

Poziție nouă în comunicarea Pro TV: Celebrities PR Manager. Este ocupată, începând de astăzi, de Cristina Stănciulescu, care în ultimul an a coordonat proiectul Life.ro și timp de zece ani a condus redacția publicației Viva!, titlu axat pe vedete.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Cristina Stănciulescu va asigura comunicarea vedetelor în media, dar și în funcție de emisiunile în care acestea sunt implicate.

Contactată de Paginademedia.ro, Stănciulescu a declarat că ocupă noua poziție începând din această săptămână.

Despre proiectul Life.ro?

"Colaborarea cu Life.ro s-a încheiat", a spus Stănciulescu pentru Paginademedia.ro, adăugând că va scrie în continuare, pe blogul personal CristinaStanciulescu.ro, pe care urmează să îl lanseze.

Cristina Stănciulescu, Carte de vizită:

Cristina Stănciulescu a fost, până în 2015, publisher al revistelor Ringier (mai puțin Elle). Anterior, înainte de preluarea Edipresse de către Ringier, ea a fost redactor-șef al revistei Viva, timp de zece ani.

Are experiență de peste 20 de ani și în radio. Printre posturile la care a avut emisiuni: Europa FM și Smart FM (unde realiza emisiunea Smart People).

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Trebuie adusa o armată de oameni ca sa-i tina locul Mariei ! Cum se simte ca nu mai exista PR la ProTV - a avut grija dna Antal sa ingroape un departament întreg si sa aduca dupa super "consultanti" dupa chipul si asemănarea ei.

Trimite un comentariu