Skip to main content

Demisiile în lanţ de la România TV, semnalate de Paginademedia.ro, în atenţia reţelelor sociale

 
Demisiile în lanţ de la România TV, semnalate de Paginademedia.ro, în atenţia reţelelor sociale

Valul de demisii anunţate la România TV, pe fondul problemelor financiare de la postul de ştiri, s-a propagat rapid pe reţelele sociale.

Publicitate

Plecările unor jurnalişti precum Corina Drăgotescu, Iulia Nagy, Florin Badea şi Geanina Lungu de la postul de ştiri - semnalate de Paginademedia.ro - au atras atenţia oamenilor de pe Facebook, adunând mii de aprecieri şi distribuiri.

Cea mai distribuită ştire publicată ieri a tratat subiectul demisilor de la România TV. Articolul publicat de Digi24.ro cu titlul “Demisii în lanţ la România TV” (realizat pe baza informaţiilor Paginademedia.ro, citată ca sursă în material), a adunat aproape 2.800 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din materialul de pe Digi 24:

Val de demisii la postul de televiziune România TV. Mai multe vedete au decis să-şi încheie colaborarea cu postul TV. Printre acestea se numără Iulia Nagy, Florin Badea, Corina Drăgotescu şi Geanina Lungu. Iar Cătălin Popa, directorul editorial al postului, a anunţat că şi-a luat concediu două luni, până pe 20 august, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

"România TV trece printr-o perioadă dificilă. Angajaţii îşi primesc salariile cu greu din cauza încasărilor slabe din publicitate. Luna trecută, angajaţii au fost informaţi că vor primi, indiferent de salariu, 1.000 de lei la avans, iar pe 30 iunie, la lichidare au primit jumătate din suma restantă. Nu se ştie când vor primi şi restul de bani."

Topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri este ocupat de materiale de pe platformele Digi24.ro şi Hotnews.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Demisii în lanţ la România TV”

- 2.783 Likes & Shares;

2. Hotnews.ro, ”Declaratii de avere - Dragnea a primit un BMW X5 de la nepoti”, de I.R

- 2.710 Likes & Shares;

3. Digi24.ro, “Laura Codruţa Kovesi, verificată de Inspecţia Judiciară”

- 2.702 Likes & Shares;

4. Hotnews.ro, “Felix Rache, pamfletar la Antena 3, a fost adus in Guvern pe functie de consilier de stat, la cabinetul premierului Mihai Tudose”, de CP

- 2.075 Likes & Shares;

5. Digi24.ro, ”De ce nu avem autostrăzi? Actualul premier, în 2012: „Nu poţi să iei şpagă de la băieţii ăia!”

- 1.797 Likes & Shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • John John
    Da ... foarte tare articol. Este norma de articole pe zi? si nu va iesea la numar?

Trimite un comentariu

sus