Skip to main content

Doi actori de comedie, căpitani în noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV

 
Doi actori de comedie, căpitani în noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV

Costi Diță, cunoscut mai ales pentru rolul lui Giani din Las Fierbinți, și Cosmin Natanticu, actor și om de stand-up comedy, sunt căpitanii de echipă din noua emisiune pe care Pro TV o va lansa în toamnă: Pe bune?!.

Publicitate

Emisiunea de divertisment, tip quizz-show, îl va avea prezentator pe Andi Moisescu.

Costi Diță: „Am, în sfârșit, șansa sa fiu căpitan și trebuie sa recunosc că de mic am cam râvnit la titulatura asta. Această dorință ascunsă a mea a pornit încă de pe băncile școlii când, la limba română, am ajuns la poezia lui Vasile Alecsandri, Dan, căpitan de plai. Plus că toată copilăria am tot auzit pomenindu-se în jurul meu titlul ăsta: căpitan de echipă în sus, căpitan de județ în jos… în fine. Ei, acum pot să spun că a venit în sfârșit și momentul meu! Acum, lăsând gluma la o parte, sunt încântat să lucrez la acest proiect si sper ca oamenii care ne vor urmări să râdă, să afle lucruri noi și să își încarce bateriile pentru a doua zi , alături de noi.”

Cosmin Natanticu: „Emoție, bucurie și încântare sunt primele cuvinte care îmi vin in minte când vorbesc despre emisiunea Pe bune?!. Și chiar pe bune sunt căpitan de echipă alături de Costi Diță, iar prezentator Andi Moisescu! Ce să-mi doresc mai mult? Aaa, da! Să știu răspunsurile la toate întrebările puse de Andi, deși este imposibil. Pot să spun că va fi o emisiune cel puțin interesantă și plină de umor. Îmi place și cum sună: căpitan Natanticu! Vouă cum vi se pare? Acum, pe bune, uită-te la emisiune și spune pe bune că n-am dreptate! Căpitan Natanticu, căpitan Costi și Amiral Andi: VÂNT DIN PUPĂ! Vă pup!”.

Pro TV a achiziționat de la FremantleMedia formatul emisiunii de divertisment Pe bune?! (Who knew?). Show-ul este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de cei doi capitani.

„Telespectatorii vor invata ceva nou si surprinzator in fiecare editie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gandit vreodata”, spun reprezentanții postului într-un comunicat.
 

Pe bune from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Maruta nu se va muta pe PRO 2 avand in vedere ca se pregateste un show matrimonial care se va difuza in fiecare zi asemanator cu programul Mpfm. Nu va fi produs de Sinevizyon. Nu va fi mutat nici un show de pe PRO. In primavara vom vedea Ferma, Uite cine danseaza, Vocea Junior, Romanii au talent, Las Fierbinti, dar se pregateste un nou serial care este posibil sa-l bage pe PRO 2.
  • Maruta se muta pe 2, iar emisiunea nu se va mai numi la Maruta, se va numi Trupa de pe 2. Iar postul nu se va numi PRO2 ci PRO TVR 2 si toata mutarea va fi facuta de "Amintiri despre trecut" :)) Ulterior, Maruta se va muta pe o televiziune nou lansata, la 1 Dec 2017, ce se va numi PRO TJ 8989989, care va functiona in regim de circuit inchis doar in maxi taxi din Tg Jiu
  • @iuli "Potrivit Luciei Antal, director de marketing al grupului Pro...posturile își vor menține profilurile. "
  • mie-mi place ca mile sare aici de 3 metri ca-l muta pe maruta pe doi. Sa vedem cum o sa va mute pe voi (antena, ca doar asta stii) Pro 2 de pe 2. A, stai. Asta daca-l mai prindeti, remember Kanal D
  • Filmează și antena o emisiune afară si zici ca au reinventat televiziunea românească. Nu se mai bune ca Protv a avut n emisiuni filmate pe afară, ba chiar a avut și o emisiune transmisa în direct din afară tarii. Intre timp se pare ca mai toate emisiunile în pregătire sunt pentru toamna și nu pentru vara. Emisiunea asta este mult prea mult dacă rămân în grila Ce spun romanii și Jocuri de celebritate. Se mai caută și alte genuri.
  • http://www.kanald.ro/noul-sezon-al-emisiunii-asta-i-romania-debut-in-forta-peste-un-milion-de-romani-inregistrati-in-minutul-de-aur-17105466
  • Eu nu cred ca Las Fierbinti va fi impartiti intre Pro TV si Pro 2. Eu cred ca cel mult se poate muta Atletico Textila, dar slabe sanse.
  • @mihail, emisiunile de la Pro-2: Ferma Vedetelor, Gospodar fara pereche, Vocea Jr, Got Talent Kids si un episod din Las Fierbinti (miercurea - Pro2, joia - ProTv)
  • Iuli esti sigur de ce spui nici nu sa anuntat nimic si tu le sti pe toate sunt minciuni ,gogonate , asteapta sa vezi si pe urma vorbesti . mi lr te doare sufletul ca ar tece Maruta pe pro 2 oricum e mai bun decat acces in ,,,,,,,,,,,,,
  • nu ma intrsasa , astea sant actorii de 2 leii , cei mai tari actorii din galacse sant la antena 1 , vorbesc aicii despre bendeak care nu poate fii intrecut in jmekerie de nnimenea , traiasca stapanul meu don profesor

Trimite un comentariu