Skip to main content

Doi actori de comedie, căpitani în noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV

 
Doi actori de comedie, căpitani în noua emisiune a lui Andi Moisescu de la Pro TV

Costi Diţă, cunoscut mai ales pentru rolul lui Giani din Las Fierbinţi, şi Cosmin Natanticu, actor şi om de stand-up comedy, sunt căpitanii de echipă din noua emisiune pe care Pro TV o va lansa în toamnă: Pe bune?!.

Publicitate

Emisiunea de divertisment, tip quizz-show, îl va avea prezentator pe Andi Moisescu.

Costi Diţă: „Am, în sfârşit, şansa sa fiu căpitan şi trebuie sa recunosc că de mic am cam râvnit la titulatura asta. Această dorinţă ascunsă a mea a pornit încă de pe băncile şcolii când, la limba română, am ajuns la poezia lui Vasile Alecsandri, Dan, căpitan de plai. Plus că toată copilăria am tot auzit pomenindu-se în jurul meu titlul ăsta: căpitan de echipă în sus, căpitan de judeţ în jos… în fine. Ei, acum pot să spun că a venit în sfârşit şi momentul meu! Acum, lăsând gluma la o parte, sunt încântat să lucrez la acest proiect si sper ca oamenii care ne vor urmări să râdă, să afle lucruri noi şi să îşi încarce bateriile pentru a doua zi , alături de noi.”

Cosmin Natanticu: „Emoţie, bucurie şi încântare sunt primele cuvinte care îmi vin in minte când vorbesc despre emisiunea Pe bune?!. Şi chiar pe bune sunt căpitan de echipă alături de Costi Diţă, iar prezentator Andi Moisescu! Ce să-mi doresc mai mult? Aaa, da! Să ştiu răspunsurile la toate întrebările puse de Andi, deşi este imposibil. Pot să spun că va fi o emisiune cel puţin interesantă şi plină de umor. Îmi place şi cum sună: căpitan Natanticu! Vouă cum vi se pare? Acum, pe bune, uită-te la emisiune şi spune pe bune că n-am dreptate! Căpitan Natanticu, căpitan Costi şi Amiral Andi: VÂNT DIN PUPĂ! Vă pup!”.

Pro TV a achiziţionat de la FremantleMedia formatul emisiunii de divertisment Pe bune?! (Who knew?). Show-ul este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de cei doi capitani.

„Telespectatorii vor invata ceva nou si surprinzator in fiecare editie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gandit vreodata”, spun reprezentanţii postului într-un comunicat.

Pe bune from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VLX VLX
    Maruta nu se va muta pe PRO 2 avand in vedere ca se pregateste un show matrimonial care se va difuza in fiecare zi asemanator cu programul Mpfm. Nu va fi produs de Sinevizyon. Nu va fi mutat nici un show de pe PRO. In primavara vom vedea Ferma, Uite cine danseaza, Vocea Junior, Romanii au talent, Las Fierbinti, dar se pregateste un nou serial care este posibil sa-l bage pe PRO 2.
  • Busu Busu
    Maruta se muta pe 2, iar emisiunea nu se va mai numi la Maruta, se va numi Trupa de pe 2. Iar postul nu se va numi PRO2 ci PRO TVR 2 si toata mutarea va fi facuta de "Amintiri despre trecut" :)) Ulterior, Maruta se va muta pe o televiziune nou lansata, la 1 Dec 2017, ce se va numi PRO TJ 8989989, care va functiona in regim de circuit inchis doar in maxi taxi din Tg Jiu
  • teodor teodor
    Iuli nu mai abera televiziunile din trustul pro Rămîn cu grila nemodificată așa că nu mai abera.
  • Opinie Opinie
    @iuli "Potrivit Luciei Antal, director de marketing al grupului Pro...posturile își vor menține profilurile. "
  • iche iche
    mie-mi place ca mile sare aici de 3 metri ca-l muta pe maruta pe doi. Sa vedem cum o sa va mute pe voi (antena, ca doar asta stii) Pro 2 de pe 2. A, stai. Asta daca-l mai prindeti, remember Kanal D
  • mile mile
    iuli, a anuntat pro tv sau aberezi tu cu grila de programe
  • F F
    Filmează și antena o emisiune afară si zici ca au reinventat televiziunea românească. Nu se mai bune ca Protv a avut n emisiuni filmate pe afară, ba chiar a avut și o emisiune transmisa în direct din afară tarii. Intre timp se pare ca mai toate emisiunile în pregătire sunt pentru toamna și nu pentru vara. Emisiunea asta este mult prea mult dacă rămân în grila Ce spun romanii și Jocuri de celebritate. Se mai caută și alte genuri.
  • Iuli Iuli
    http://www.kanald.ro/noul-sezon-al-emisiunii-asta-i-romania-debut-in-forta-peste-un-milion-de-romani-inregistrati-in-minutul-de-aur-17105466
  • mile mile
    mareane , pt tine e bun , dar eu nu ma uit ziua la tv , asa ca imi e indiferent
  • Mihail Mihail
    Eu nu cred ca Las Fierbinti va fi impartiti intre Pro TV si Pro 2. Eu cred ca cel mult se poate muta Atletico Textila, dar slabe sanse.
  • Iuli Iuli
    @mihail, emisiunile de la Pro-2: Ferma Vedetelor, Gospodar fara pereche, Vocea Jr, Got Talent Kids si un episod din Las Fierbinti (miercurea - Pro2, joia - ProTv)
  • marian marian
    Iuli esti sigur de ce spui nici nu sa anuntat nimic si tu le sti pe toate sunt minciuni ,gogonate , asteapta sa vezi si pe urma vorbesti . mi lr te doare sufletul ca ar tece Maruta pe pro 2 oricum e mai bun decat acces in ,,,,,,,,,,,,,
  • mile mile
    ce tragedie pt andra , ii zboara sotul pe doi
  • Mihail Mihail
    @iuli: Si ce talent show va fi la Pro 2? Hai ca m-ai facut curios...
  • mile mile
    nu ma intrsasa , astea sant actorii de 2 leii , cei mai tari actorii din galacse sant la antena 1 , vorbesc aicii despre bendeak care nu poate fii intrecut in jmekerie de nnimenea , traiasca stapanul meu don profesor

Trimite un comentariu

sus