Skip to main content

VIDEO. Pro TV a achiziţionat un nou format de emisiune cu vedete. Cine va fi prezentator

 
VIDEO. Pro TV a achiziţionat un nou format de emisiune cu vedete. Cine va fi prezentator

Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului Who knew? („Pe bune?!”) de la FremantleMedia. Quizz show-ul îl va avea în rol de prezentator pe Andi Moisescu.

Publicitate

Show-ul este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de doi capitani, despre care Andi Moisescu spune că sunt doi actori de comedie.

„Este vorba despre un joc simplu, usor de urmarit, fara aplicatii sau reguli complicate, dar cu rasturnari de situatie savoroase in final. „Telespectatorii vor invata ceva nou si surprinzator in fiecare editie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gandit vreodata”, spun reprezentanţii postului într-un comunicat.

Andi Moisescu, despre noul format

Pe bune from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Fantastic show 2
  • gigi gigi
    In realitate astia de la PRO au o duzina de pseudovedete pe care le tot rotesc prin diverse reality show-uri, la fel ca si in cazul Antenelor sau Kanal D.
    Cel mai rau imi pare de formatul Fort Boyard, care, in varianta romaneasca, o sa fie o alta manea balcanica marca PRO TV.
    Noroc ca am internet pe tv si ca pot accesa Netflix, YouTube si alte aplicatii, ca altfel as fi renuntat de multa vreme la televizorul din perete.
  • Alex Alex
    @mile cel fals, dar cu capul pe umeri, semneaza-te si tu cu "Mile" de acum, ca sa ne dam seama din prima ca adevaratul mile ***.
  • Liviu Hatis Liviu Hatis
    Un nou show cu vedete...depinde de interese caci daca se va mai primi mici atentii,hop si *** își fac apariția.La pro tv se cam practica ***Nu sunteți capabili sa aduceți pe sticla emisiuni bune gen România te iubesc,dar bine ,bine caci realizatorul ei este ff bazat.Respect lui ......Renunțați la minutele care nu își au rostul in rubricile sportive....deveniți penibili.
  • F F
    Suna ca un înlocuitor pentru Jocuri de celebritate.
  • ss ss
    Mile,chestia cu the wall a aparut pe site dupa comm-ul meu,asa ca...
  • mile mile
    ss, antena a luat the wall , dar si asa la antena sunt prea multe formate
  • ss ss
    @Mile Ala realu sau falsu,iar începi?! :))))
    Kanal D a cumparat,Pro tv a cumparat formate,Antena 1 cand?! :)
  • mile mile
    nu ma intereseaza , daca era un show cu scandalurrii si manelistii asa cum sunt aproape toate showurile de l- antena 1 ma uitam si eu , cred ca va fii un show plictisitor , care v-a lua bataie de la antena 1 cel mai tare post din univers

Trimite un comentariu

sus