Skip to main content

Pro TV a anunţat a doua echipă ce va concura în Fort Boyard

 
Pro TV a anunţat a doua echipă ce va concura în Fort Boyard

Încă cinci vedete, în show-ul Fort Boyard, pe care Pro TV îl pregăteşte pentru această toamnă. Este vorba despre Doiniţa Oancea, Simona Pope, Bogdan Vlădău, Samuel Le Torriellec şi Cristi Mitrea.

Publicitate

Show-ul filmat în fortăreaţa din Franţa va fi prezentat de Paul Ipate şi de Octavian Strunilă.

Doiniţa Oancea a declarat:

„Când mi s-a propus să particip la această emisiune, primul impuls a fost să refuz. Uneori nu mă simt aptă să accept şi să răspund afirmativ provocărilor. Am cerut câteva zile în care să mă gândesc şi mai apoi am zis că nu pot să ratez această ocazie. Este o ocazie minunată pentru a-mi dovedi, că fricile pe care le am sunt doar la nivel psihologic şi că în momentul în care le înving devin mai puternică şi nu pot decât să mă bucur pentru asta!”

„Momentul în care am fost contactată pentru a participa la acest show, a fost unul dintre cele mai emoţionante din viaţa mea. Poate pare caraghios, însă a fost ca un vis devenit realitate. Am acceptat fără să stau pe gânduri, fără să consult agenda sau familia, fără să mă gândesc la ce probe m-ar putea aştepta. Mi-am imaginat cât de fericită ar fi fost Simona de acum 15-20 de ani dacă atunci când se uita la show, ar fi aflat că va avea şansa să fie printre concurenţi!”, a declarat Simona Pope, fost jurat în emisiunea Bake Off de la Pro TV.

Bogdan Vlădău: „Eu m-am uitat de mic la acest show şi am fost mereu fascinat de tot ce se întâmpla acolo. Era o altă lume plină de aventură, la care aveam şi noi acces doar prin intermediul televizorului. Când am aflat că Pro TV vrea să producă această emisiune şi am fost invitat să particip, nu am stat pe gânduri, nici nu se punea problema să nu accept!”

„Pasiunea pentru sporturile extreme m-a urmărit toată viaţa, cred că acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care am ales să fac această meserie. Impune o doză de adrenalină şi de neprevăzut, este o tensiune în bucătărie, care îmi alimentează sufletul. Am încercat cam tot ce se putea în acest domeniu, însă întotdeauna mi-am dorit să păşesc în fort şi să îmi testez limitele, să trăiesc cu adevărat, pe pielea mea, emoţiile pe care le vedeam la televizor. Nu am stat pe gânduri când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, este o ocazie unică în viaţă pe care sunt convins că foarte mulţi oameni şi-ar dori să o aibă. Este un adevărat test, atât fizic, cât şi psihic! Cel mai amuzant mi se pare faptul că trebuit să mă mut în România pentru a mă întoarce în Franţa alături de o echipă de români şi a filma pentru unul dintre cele mai cunoscute formate de televiziune franţuzeşti.”, a spus Samuel Le Torriellec, jurat MasterChef.

„Atunci când primeşti propunerea de a participa la emisiunea, care te-a făcut în copilărie să îţi doreşti să devii super-erou, este imposibil să refuzi. Emoţiile şi amintirile din copilărie dau un sentiment de nedescris! În mintea mea, demonstraţiile de curaj şi dorinţa de adrenalină s-au înfiripat încă de atunci, când priveam fascinat ce fac acei oameni, cum îşi depăşesc limitele şi cum trec peste orice obstacol!”, a spus Cristi Mitrea, fost concurent şi câştigător în emisiunea Burlăciţa de la Antena 1, cu Andreea Mantea, burlăciţă.

O altă rundă de concurenţă a fost anunţată în urmă cu două săptămâni: Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuţ Iftimoaie şi Jorge.

Fort Boyard va fi filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    @dan , din ce oras estii , dupa cum scri , cred ca am invatat la aceiasi scoala , si cu aceiasi profesorii , sar putea sa ne cunoaste-m
  • mile mile
    cum zice si Blajeanul si dan , blocati-l pe *** de mile, eu sunt mile cel adevarat !!!
  • Margo Margo
    Inca un show cu "vedete"!!! Asa s-a intamplat in toate tarile? Eu imi amintesc ca era cu oameni obisnuiti!
  • Blăjeanul Blăjeanul
    cum spune @dan, blocați-l pe falsul mile, căci devine enervant
  • dan dan
    blocati l pe acest mile ca i pe langa cred ca i un individ frustrat *** cocalar
  • veritabilul veritabilul
    ceea ce nimeni nu spune aici este faptul ca intregul sezon al emisiunii a fost filmat inca din luna iunie. e absolut penibil si complet depasit modul in care se face pr la protv. vor fi sapte editii mari si late. inca un concurs fara istorie si fara vedete reale ca toate celelalte.
  • Allex Allex
    Iuli, ce intelegi prin vedete noi? Pe cine ai vrea in show?
  • mile mile
    nam voe sa ma uit la ProTV , astea sunt vedete de doi lei , antena 1 are cele mai tari vedete din univers , daca partikipau florin salam parintele pomohaci mircea badea si nea marin si lleo de la strehaia ma uitam , dar asa e pliciseala mare
  • s0rin s0rin
    Profitul se face și prin reducerea costurilor.
  • mile mile
    cam mici vedetele inchipuite
  • Iuli Iuli
    Acest show este despre vedetele uzate si expirate a ProTv-ului?

    ProTv, Antena1 si Kanal D nu sunt in stare sa aduca VEDETE noi pe TV. Oare este mai rentabil cu uzatele?

Trimite un comentariu

sus