Skip to main content

Răspunsul TVR la oferta făcută de Dan Negru: "Am prefera ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre"

 
Răspunsul TVR la oferta făcută de Dan Negru: "Am prefera ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre"

Televiziunea Română i-a răspuns lui Dan Negru, după ce acesta s-a oferit să consilieze gratuit postul public pentru emisiunea de Revelion de la TVR.

Publicitate

"Îmi ofer serviciile televiziunii publice din Romania pentru CONSULTANTA programului de Revelion. O fac gratuit!", a spus Dan Negru astazi pe Facebook. Detalii, pe Paginademedia.ro.

Ce a răspuns TVR?

"Am prefera ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre", a fost răspunsul postului public.

Răspunsul Televiziunii Române a venit în secţiunea de comentarii de la postarea lui Dan Negru, prin şeful Departamentului Relaţii Publice Corporate din TVR, Cristian Acatrinei.

Cristian Acatrinei:

"Dragă Dan Negru, îţi mulţumim pentru oferta de a contribui la realizarea programului de Revelion al televiziunii publice, căci orice ajutor din partea unui profesionist cu experienţă în domeniu este bine-venit.

Am prefera, însă, ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre :). Aşa cum am arătat în ultimul timp, TVR este deschis tuturor colaborărilor care aduc un plus pentru telespectatori."

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catenul Catenul
    Lasa ca l-a alaturat Marciuca pe Enache.
  • Pivia Lila Pivia Lila
    Ideea e o tampenie, clar. Reteta lui Negru insa nu-i vreo genialitate, asa cum lasa el sa se inteleaga. Poporul e "surprins" mereu cu urlete, manelisti, glume proaste, pitipoance si actori de mana a saptea. Daca si TVR vrea asta, suntem pierduti.
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    O păcăleală. Iar face Manoliu ceva de toată jena. Arhiva va fi baza.
  • livia pila livia pila
    irina Radu si consillierii ei iar au dat cu bâta-n balta. La atâta minte, așa răspunsuri. Bravo Radu, Calotă, pensionara Liana, parasutattul Coman, neinspiratul Manoliu si altii de acelasi calibru. Foarte aproape de zero.

Trimite un comentariu

sus