Skip to main content

The Practice este agenția de PR a OLX, Autovit.ro și Storia.ro

 
The Practice este agenția de PR a OLX, Autovit.ro și Storia.ro

MSLGROUP The Practice este, din iulie 2017, noua agenție de relații publice a OLX Group Romania, pentru comunicarea OLX, Autovit.ro şi Storia.ro. Selecţia agenţiei s-a făcut printr-un pitch la care au participat cinci agenţii de relații publice din București, a anunțat compania.

OLX România este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, Autovit.ro este unul dintre cele mai importante site-uri de anunțuri de vânzări și achiziții de mașini din România, iar Storia.ro este o platformă online, specializată în vânzări și închirieri în domeniul imobiliar.

Publicitate

MSLGROUP The Practice va gestiona comunicarea pe toate cele trei mărci, reunite sub OLX Group. Agenția va oferi și consultanţă de comunicare strategică, dar și servicii de PR corporate si PR comercial, printre care: dezvoltarea de campanii de comunicare, media relations, CSR, comunicare internă, activări de brand, relații cu influențatorii, crisis management și altele.

Răzvan Acsente (foto), Head of Marketing OLX Group România: „Ne bucurăm să începem acest parteneriat bazat pe profesionalism și încredere reciprocă. MSLGROUP The Practice a dat dovadă de creativitate strategică și de o foarte bună înțelegere a nevoilor noastre de comunicare, respectiv a valorilor fiecărui brand din portofoliul nostru. Suntem nerăbdători să punem în practică proiectele alături de echipa MSLGROUP The Practice și vizăm menținerea poziției de lider pe care o deținem deja pe piață.”

„A fost un pitch complex și dificil, iar felicitările merg către întreaga echipă care a contribuit la câștigarea lui. Am lucrat integrat, interdisciplinar, pentru a identifica strategia câștigătoare. Ne-a plăcut mult, încă de la început, filosofia grupului OLX, iar industria de classifieds este una importantă pentru noi, de aceea suntem onorați să ne adăugăm în portofoliu două mărci deja foarte cunoscute pe piață (Autovit.ro și OLX), alături de un brand cu extraordinar potențial, care livrează deja rezultate calitative excelente (Storia.ro).”, a declarat Monica Jitariuc, Managing Director MSLGROUP The Practice.

La nivel internațional, grupul OLX este prezent în 48 de țări și are peste 4.000 de angajați. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu