Skip to main content

ZU TV îmbină televiziunea tradițională cu Facebookul și face o televiziune interactivă

 
ZU TV îmbină televiziunea tradițională cu Facebookul și face o televiziune interactivă

TRANSFORMARE. Postul ZU TV, cu profil muzical, va deveni o televiziune interactivă, din 7 iulie, anunță reprezentanții postului. „Tot ce se întâmplă pe Facebook, se mută și la TV”, spun aceștia.

Astfel, a fost lansat robotul ZU TV, creat de echipa Digital Antena Group, care permite fanilor să interacționze în timp real cu tot ce se întâmplă pe tv. Mesajele către robot sunt transmise prin Facebook Messages Zu TV, iar răspunsul vine imediat.

Publicitate

Pot vota piesa preferată, pot da aprecieri live playlistului, pot da like, love, iar reacțiile lor se văd pe tv. Pentru acest proiect emoticoanele au fost reinventate: o gașcă mare de „urzi” cu reacții în stilul ZU.

Tot din 7 iulie va exista și un upgrade la nivelul identității on-air, care va integra toată zona de interactivitate.

Mihai Morar: „Noul ZU TV în câteva cuvinte? Am pornit de la faptul că muzica e cel mai scurt drum dintre doi oameni. Cea mai ușoară formă de socializare. Și transformam o televiziune muzicală intr-o rețea socială. În orice moment poți interacționa cu ZU TV. Alegi piese din playlist in funcție de starea ta și oricând poți trimite dispoziția ta interacționând cu robotul ZU TV, ursul BreaZu. Intri pe Messenger pe contul ZU TV și emoji-ul tău, starea pe care ți-o da muzica noastră, apare pe ecranul televizorului.”

 Pe 6 iulie, începând cu ora 23.00, Mihai Morar și Daniel Buzdugan vor avea „Matinalul de la mizeul nopții”, un party în studioul Radio ZU, difuzat pe ZU TV.

 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Foarte frumos, o initiativa demna de laudat... Ma intreb ce energie are Morar sa fie dimineata la radio, seara la Stars, si noaptea la Zu... Inafara de partea materiala cred totusi ca e foarte greu ce face... Era si timpul ca ZuTv sa intre in carti cumva, caci pana acum cred ca avea 0 rating, in grila Rcs nici nu e langa celelalte posturi de muzica, fiind pozitionati ca un post pentru tineri, care difuza si seriale (eu nu m-am uitat decat la Forza Zu in fiecare an, si cand exista emisiunea lui Flick si Popescu.. Acum o sa dau mai des, sper totusi interactiunea sa nu devina ca la Taraf TV, cu Videodedicatii si mesaje manelistice :(

Trimite un comentariu