Skip to main content

A fost lansat catalogul Ikea 2018 și va fi distribuit în peste 800.000 de exemplare

 
A fost lansat catalogul Ikea 2018 și va fi distribuit în peste 800.000 de exemplare
Foto: The Practice

Retailerul Ikea a lansat astăzi noul catalog cu produse pentru 2018. Acesta urmează să fie distribuit în București și împrejurimi în perioada 17 august - 7 septembrie, potrivit reprezentanților companiei.

„Tema anuală, „Mai mult timp pentru tine”, pornește de la spațiul de acasă în care oamenii își fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi, în care oamenii își întâmpină familia și prietenii, sărbătoresc evenimente importante și evenimente mai puțin importante. În camera de zi se întâmplă o mulțime de lucruri; este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetițiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament. Camera de zi este spațiu public și spațiu personal, iar Catalogul IKEA de anul acesta oferă soluții pentru a expune ce este important și pentru a ascunde ce vrei să păstrezi pentru tine.”, spun reprezentanții companiei.

Publicitate

„Prin acest catalog, ne dorim să îi încurajăm pe oameni să își facă mai mult timp pentru nevoile și visurile lor. Casele se schimbă pentru a face loc unor noi activități, obiceiuri și stiluri de viață, iar tema de anul acesta despre asta vorbește. „Mai mult timp pentru tine” înseamnă mai mult timp pentru pasiuni, sport, filme și seriale, prieteni, joacă pe covor, crescut plante, petreceri, aniversări, revelioane, somn în după-amiezile de weekend sau pur și simplu pentru a fi împreună fără vreo ocazie specială. Credem că această zonă a casei oferă foarte multe și abia așteptăm să descoperiți noul catalog în care camera de zi joacă un rol central,” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Catalogul este disponibil și în variantă digitală, AICI

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu