Skip to main content

Andreea Esca, folosită fără acord într-un concurs pe Facebook: "Nu am nicio legătură. Să nu cădeți în capcană!"

 
Andreea Esca, folosită fără acord într-un concurs pe Facebook: "Nu am nicio legătură. Să nu cădeți în capcană!"

Imaginea Andreei Esca a fost folosită, fără ca jurnalista să aibă vreo legătură, într-un concurs pe un cont de Facebook.

"Bună ziua prieteni, am hotărât să dau acest Mercedes Benz Clasa C, tot ce trebuie să faceți este să dați like paginii și să distribuiți postarea. Câștigătorul va fi ales pe 20 August. Mult noroc!", scrie postarea de pe contul Andreea Esca România.

Publicitate

Dedesubt, o poză cu Andreea Esca în fața unui Mercedes.

Andreea Esca a declarat pentru Paginademedia nu are nicio legătură cu pagina respectivă.

Esca, pentru Paginademedia.ro:

“Nu am nicio legatura cu aceasta pagina, nu stiu care este explicatia aparitiei ei si nici nu ma interseaza. Ii rog insa pe oameni sa nu mai cada in astfel de capcane.

Online-ul este fara indoiala o oportunitate pentru noi toti, dar iata ca poate favoriza si aparitia unor mari minciuni.”

În urmă cu câteva săptămâni, un alt realizator TV, Dragoș Pătraru, a fost într-o situație asemănătoare. Sub o postare sponsorizată la un produs de slăbit, apărea poza lui Pătraru, alături de un mesaj care îi era, în mod fals, atribuit: "Știri de ultimă oră! Fetelor, aveți grijă cu leacul acesta".

"Înțeleg că sunt foarte mulți hoți care activează pe segmentul ăsta. (...) Am raportat reclama", a spus atunci Pătraru, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Postarea cu Andreea Esca și falsul concurs:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu