Skip to main content

Bundesliga nu se va vedea în România pentru prima dată în 11 ani

 
Bundesliga nu se va vedea în România pentru prima dată în 11 ani

Campionat de fotbal al Germaniei, care debutează astăzi cu prima etapă, nu se va vedea în România. Eurosport, postul care a difuzat în ultimii ani Bundesliga, nu mai deține drepturile pentru sezonul 2017 - 2018. Competiția a fost difuzată constant în România din 2006. 

Reprezentanții Eurosport, pentru Paginademedia.ro: „Eurosport nu deţine drepturile de difuzare a sezonului 2017/18 din Bundesliga în România. Totodată, vom continua să oferim fanilor romani o gamă largă de competitii premium, în direct, care acoperă discipline precum fotbalul (Premier League), ciclismul (Vuelta), tenisul (Us Open, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon).

Mai mult, având cea mai extinsă acoperire a sezonului sporturilor de iarnă, Eurosport va deveni cu adevărat gazda Jocurilor Olimpice şi va difuza cele mai importante momente ale Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang din 2018. În acelaşi timp, suntem interesați de orice oportunitate care corespunde preferinţelor telespectatorilor noştri şi nevoilor de business.”

Publicitate

De altfel, drepturile nu sunt nici la celalte televiziuni de sport, Digi și Dolce. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu