Skip to main content

Bundesliga nu se va vedea în România pentru prima dată în 11 ani

 
Bundesliga nu se va vedea în România pentru prima dată în 11 ani

Campionat de fotbal al Germaniei, care debutează astăzi cu prima etapă, nu se va vedea în România. Eurosport, postul care a difuzat în ultimii ani Bundesliga, nu mai deține drepturile pentru sezonul 2017 - 2018. Competiția a fost difuzată constant în România din 2006. 

Reprezentanții Eurosport, pentru Paginademedia.ro: „Eurosport nu deţine drepturile de difuzare a sezonului 2017/18 din Bundesliga în România. Totodată, vom continua să oferim fanilor romani o gamă largă de competitii premium, în direct, care acoperă discipline precum fotbalul (Premier League), ciclismul (Vuelta), tenisul (Us Open, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon).

Mai mult, având cea mai extinsă acoperire a sezonului sporturilor de iarnă, Eurosport va deveni cu adevărat gazda Jocurilor Olimpice şi va difuza cele mai importante momente ale Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang din 2018. În acelaşi timp, suntem interesați de orice oportunitate care corespunde preferinţelor telespectatorilor noştri şi nevoilor de business.”

Publicitate

De altfel, drepturile nu sunt nici la celalte televiziuni de sport, Digi și Dolce. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • nu stiu cum se face dar din ''gama larga de competitii premium'' eu nu am vazut decat ciclism. parca totusi e un pic cam mult. in curand cred ca o sa transmita si cursuri de cum sa invatam sa pedalam.
    pacat ca Moto GP e dat doar pe Eurosport varianta SD.
  • De ce nu cumpara Dolce, tot dadeau si ei BUndesliga...Sau ei daor preaiua de la altii, asa le place? sa fie doar vioara a doua sau a trei cand vine vorba de competitii
  • Eurosportul,mai mult se orienteaza spre achizitionarea altor branduri,vezi cazul cu Discovery,nu spre inbunatatirea programelor.Observ,ca a preluat meteahna canalelor de sport romanesti Digi,Dolce,Sport.ro,si anume:Vorba multa,multe reluari,si mai putin sportul ,care conteaza,si foarte mult cancan.As vrea sa vad,cum ar reactiona,aceste companii,daca,ipotetic,vorbind,ar intra pe piata romaneasca,niste firme precum Verizon sau Comcast.Va fi multa panica,va spun eu.
  • Ma bucur ca v-ati apropiat de acest subiect. Chiar sa nu fi fost interesat niciun post de asta? In ultimii ani, si cu Premier League si La Liga au fost probleme, dar s-a gasit o solutie in cele din urma. Nu s-o putea si aici, macar meciurile echipelor mari? Nu zic de 5 partide/etapa, cum era la Eurosport.

Trimite un comentariu