Skip to main content

Vedetele masculine în sezonul 12 Te cunosc de undeva: fiul cântăreței Matilda Pascal Cojocărița și un fost concurent Vocea României, printre concurenți

 
Vedetele masculine în sezonul 12 Te cunosc de undeva: fiul cântăreței Matilda Pascal Cojocărița și un fost concurent Vocea României, printre concurenți

CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal și Sebastian Muntean sunt vedetele masculine ce vor concura în cel de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, programat pentru această toamnă, la Antena 1.

Alin Pascal este violonist și fiul cântăreței de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, iar Sebastian Muntean a fost concurent la Vocea României, în primul sezon. 

Publicitate

CRBL, câștigător al primului sezon “Te cunosc de undeva!”, este la a patra participare în show-ul transformărilor. “Mi-am dorit să revin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că am foarte multe amintiri plăcute din sezoanele trecute. Am rămas prieten cu aproape toată echipa de filmare și îmi era dor de juriu, de canapea, de ruletă și, bineînțeles, îmi era dor să încerc noi personaje. Urmează așadar încă un sezon plin de provocări. Pentru mine este o onoare să particip pentru a patra oară la acest show”, spune CRBL.

La rândul său, Cezar Ouatu, câștigător al celui de-al șaptelea sezon, urcă pentru a treia oară pe scena show-ului transformărilor.

Alături de Cezar Ouatu, CRBL, Alin Pascal și Sebastian Muntean, în cel de-al 12-lea sezon al show-ului vor concura Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya și Anisia Gafton.

Galerie Foto - Concurenți Te cunosc de undeva 2017, sezonul 12

 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Antena exagereaza cu acel scris sub sigla. Mare cat un sfert de ecran, mai bine era unu simplu si animat, gen Pro.
  • numa vedete de doi banii , asa cum-mi place mie , si publicului antena 1 , cel mai urmarit post din univers si din galacse , ciocul mic postaci protvistii , cand scrietii si voi asa corect gramatical ca mine aveti dreptu sa comentatii despre televiziunea lu don profesor
  • Emisiunea poate sa fie ok doar pentru cineva care nu are cultura muzicala. Își bat joc de prea multi artiști. Bineînțeles așa este la Antena. Dacă te uiți la niște variante internaționale ale show-ului, se vede cu ușurință ca formatul la noi este manelizat și cu excepția a vreo doua nume pe sezon, vedetele alese de Antena nu își prea dau interesul. O dau în bășcălie ca e mai ușor.
  • @Mile, atata vreme cat de la un sezon la altul se gasesc oameni noi, si cunoscuti si mai putin cunoscuti, gen Lucian Ionescu sau Bianca Sarbu, se poate renunta la aia uzati. Caterinca o fi facand parte din showul TCDU, fiindca spre exemplu in Tale e quale show difuzat pana in urma cu cateva luni la italieni nici nu s-a pus problema de travestiuri ridicole sau concurenti care sa se bage tot timpul peste ceilalti, de cele mai multe ori cu glume proaste. Si tot divertisment era si acolo, nu neaparat program cultural. Eventual cultura muzicala.
  • swap, asta si spun, multe vedete nu pot sa faca trasformari , trebuie sa te nasti cu asta , nu se invata , caterinca face parte din show , e divertisment , nu este o emisiunde culturala , mareane , pai nu ziceai tu ca vocile de la pro tv sunt bune, acum nu mai valoreaza , esti penibil
  • @Mile, mare parte dintre astia rotiti de la un sezon la altul sunt acolo pentru a asigura "caterinca", spre ghinionul celor care vor sa vada un show axat exclusiv pe talent intr-ale transformarilor si nu pe umor ieftin.

Trimite un comentariu