Skip to main content

Vedetele masculine în sezonul 12 Te cunosc de undeva: fiul cântăreţei Matilda Pascal Cojocăriţa şi un fost concurent Vocea României, printre concurenţi

 
Vedetele masculine în sezonul 12 Te cunosc de undeva: fiul cântăreţei Matilda Pascal Cojocăriţa şi un fost concurent Vocea României, printre concurenţi

CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal şi Sebastian Muntean sunt vedetele masculine ce vor concura în cel de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, programat pentru această toamnă, la Antena 1.

Publicitate

Alin Pascal este violonist şi fiul cântăreţei de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa, iar Sebastian Muntean a fost concurent la Vocea României, în primul sezon.

CRBL, câştigător al primului sezon “Te cunosc de undeva!”, este la a patra participare în show-ul transformărilor. “Mi-am dorit să revin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că am foarte multe amintiri plăcute din sezoanele trecute. Am rămas prieten cu aproape toată echipa de filmare şi îmi era dor de juriu, de canapea, de ruletă şi, bineînţeles, îmi era dor să încerc noi personaje. Urmează aşadar încă un sezon plin de provocări. Pentru mine este o onoare să particip pentru a patra oară la acest show”, spune CRBL.

La rândul său, Cezar Ouatu, câştigător al celui de-al şaptelea sezon, urcă pentru a treia oară pe scena show-ului transformărilor.

Alături de Cezar Ouatu, CRBL, Alin Pascal şi Sebastian Muntean, în cel de-al 12-lea sezon al show-ului vor concura Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya şi Anisia Gafton.

Galerie Foto - Concurenţi Te cunosc de undeva 2017, sezonul 12


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Mile, ca de obicei o dai pe langa gard. Zici 2 lucruri diametral opuse. Fa un bine si dispari!
  • mile mile
    iuli, pai nu mai vine negru la kanal d , ziceai si de master chef ca au luat
  • Iuli Iuli
    Mile, ca de obicei bati campii!
  • mile mile
    iuli, nu te mai miri ca se face inca un sezon
  • Iuli Iuli
    Antena exagereaza cu acel scris sub sigla. Mare cat un sfert de ecran, mai bine era unu simplu si animat, gen Pro.
  • mile mile
    ciocul mic postaci antenistii
  • mile mile
    numa vedete de doi banii , asa cum-mi place mie , si publicului antena 1 , cel mai urmarit post din univers si din galacse , ciocul mic postaci protvistii , cand scrietii si voi asa corect gramatical ca mine aveti dreptu sa comentatii despre televiziunea lu don profesor
  • mile mile
    Numai pacalici!
  • F F
    Emisiunea poate sa fie ok doar pentru cineva care nu are cultura muzicala. Își bat joc de prea multi artiști. Bineînțeles așa este la Antena. Dacă te uiți la niște variante internaționale ale show-ului, se vede cu ușurință ca formatul la noi este manelizat și cu excepția a vreo doua nume pe sezon, vedetele alese de Antena nu își prea dau interesul. O dau în bășcălie ca e mai ușor.
  • mile mile
    swap, in italia sunt platiti din bani publici , pot face ce vor, ii doare de ceva
  • Swap Swap
    @Mile, atata vreme cat de la un sezon la altul se gasesc oameni noi, si cunoscuti si mai putin cunoscuti, gen Lucian Ionescu sau Bianca Sarbu, se poate renunta la aia uzati. Caterinca o fi facand parte din showul TCDU, fiindca spre exemplu in Tale e quale show difuzat pana in urma cu cateva luni la italieni nici nu s-a pus problema de travestiuri ridicole sau concurenti care sa se bage tot timpul peste ceilalti, de cele mai multe ori cu glume proaste. Si tot divertisment era si acolo, nu neaparat program cultural. Eventual cultura muzicala.
  • mile mile
    swap, asta si spun, multe vedete nu pot sa faca trasformari , trebuie sa te nasti cu asta , nu se invata , caterinca face parte din show , e divertisment , nu este o emisiunde culturala , mareane , pai nu ziceai tu ca vocile de la pro tv sunt bune, acum nu mai valoreaza , esti penibil
  • Swap Swap
    @Mile, mare parte dintre astia rotiti de la un sezon la altul sunt acolo pentru a asigura "caterinca", spre ghinionul celor care vor sa vada un show axat exclusiv pe talent intr-ale transformarilor si nu pe umor ieftin.
  • marian marian
    O EMISIUNE UZATA PLINA DE ,,,,,,,,, CU NON VALORI MARCA L ,,,,,,,,,
  • Eu Eu
    Sa inteleg ca asta este serviciul vostru. Niste postaci :))

Trimite un comentariu

sus