Skip to main content

De la România TV, la Antena 3. Doi foşti România TV, emisiune de IT la Antena 3

 
De la România TV, la Antena 3. Doi foşti România TV, emisiune de IT la Antena 3

Doi foşti realizatori de la România TV vor avea emisiune, din septembrie, la Antena 3. Este vorba de cuplul de prezentatori Laurenţiu Matache - Julia Nagy, care până vara aceasta au avut rubrică de gageturi la România TV.

Publicitate

Cei doi vor realiza o emisiune tot cu tematică gadget şi IT, sub numele 24IT. Emisiunea, ce va debuta pe 10 septembrie, va fi în fiecare duminică, în prima parte a zilei.

Julia Nagy a demisionat de la România TV la sfârşitul lunii iunie şi a trecut în radio, ca reporter la Ştirile Europa FM.

Laurenţiu Matache a lucrat la România TV până în luna iulie a acestui an. El a lucrat la postul TV timp de patru ani şi jumătate, din care doi ani şi jumătate ca realizator al rubricii de gadgeturi şi IT.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    A fost o emisiune de toata jena la RTV, ramane de vazut cum va fi la A3, dar cu cei doi nu prea cred ca se va schimba ceva.
    O emisiune noua de gadget & IT ce va fi difuzata in prima parte a duminicii (oare la ce ora?), deci au de gand sa faca concurenta emisiunii 2.0 de la Digi24?! :)) Nicio sansa.
  • Al Al
    ***
  • alex2 alex2
    @Dana Vasiliu: atat timp cat mai introduc cate un "jos Basescu" printre propozitii o sa fie ok.
    La A3 sunt emisiuni mult mai slabe. Cum e cea facuta de trei dudui, dimineata, unde ne arata cum sa infasuram cu sfoara un borcan si filmulete despre machiaj de pe youtube.
  • Dana Vasiliu Dana Vasiliu
    Niste valorosi! Daca ai fi vazut macar o emisiune realizata de cei doi in domeniul it-ului la Romania Tv, ti-ai fi dat seama ca oamenii astia nici nu stiu ce vorbesc, nici nu cunosc limba romana si nici nu au aptitudini de prezentatori. Prin urmare la RTV a fost un chitch. Cum credeti ca va fi la A3?

Trimite un comentariu

sus