Skip to main content

Discovery a sublicenţiat TVR Jocurile Olimpice din 2018 şi 2020

 
Discovery a sublicenţiat TVR Jocurile Olimpice din 2018 şi 2020

Discovery Communications şi TVR au încheiat un acord de sublicenţiere a Jocurilor Olimpice. Postul public de televiziune va difuza, conform înţelegerii, Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 şi Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020.

Publicitate

Competiţiile se vor vedea la TVR, dar şi la Eurosport, canal al Discovery Communications.

"Parteneriatul asigură o experienţă completă a Jocurilor Olimpice pentru toţi telespectatorii prin canale TV free-to-air, pay-TV, în mediul digital şi pe dispozitivele mobile", anunţă TVR.

Ce poate da TVR?

În baza acestui acord, Televiziunea Română va sublicenţia în exclusivitate de la Discovery Communications drepturile TV free-to-air ale Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 şi ale Jocurilor Olimpice de Vară 2020, pentru canalele lineare şi non-lineare.

De asemenea, tot în regim exclusiv, pachetul conţine şi drepturi digitale pentru o selecţie de programe din conţinutul difuzat pe canalele TVR în regim „catch-up” (servicul video în reluare la cerere).

Pachetul achiziţonat include şi drepturi radio, drepturi pentru conţinut de ştiri şi pentru clipuri în format scurt ce vor fi difuzate pe canalele şi pe platformele digitale TVR fără a fi în regim exclusiv.

"Eurosport îşi păstrează dreptul de a transmite pentru telespectatorii români orice moment al Jocurilor Olimpice, oferind telespectatorilor în direct şi la cererere întreceri sportive", potrivit comunicatului care anunţă sublicenţierea.

Consiliul de Administraţie al TVR a decis la sfârşitul lunii iulie cumpărarea drepturilor tv pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud (februarie 2018, Pyeongchang) şi a Jocurilor Olimpice de Vară 2020 din Tokyo, Japonia, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane, tot sd
  • marian marian
    Din septembrie este vorba ca si AKTA va baga inapoi canalele de eurosport . surse adevarate
  • Cyberblue Cyberblue
    @ Adi, ss În cazul unui astfel de eveniment sunt multe fluxuri video - la Londra în 2012 au fost 24. Eurosport 1,2 HD versiunile internaționale aleg ce dau, Eurosport 1 SD România va avea opțiunile sale, o parte din fluxuri vor merge pe Eurosport 360 - cine are acces la el, TVR-ul va alege ce dă pe HD, 1, 2, 3. Este foarte bine să ai de unde alege. TVR HD va fi singura opțiune HD pentru a urmări sportivii români. În plus, în funcție de buget, TVR ar putea avea un flux propriu, cu conținut personalizat, de exemplu interviuri cu sportivii români.
  • marian marian
    Mile tu aberezi cele de iarna unde romani sunt pe nicaieri tvr nu va da ceva interesant ,asa ca taci , iar vara poate da unde sunt romani , daca vor ajunge vreo 10 sportivi la cat sport se practica la noi ,
  • Adi Adi
    Adica TVR a dat bani pe ceva transmite oricum Eurosport???? ,,Buna,, afacere.
  • johhny bravo johhny bravo
    @livia nu iesi cu mine la o bere? E multe de egzplicat despre gramateca.
  • mile mile
    marean , in continuare abereaza, se preia imaginea de la eurosport , nu sunt diferente deloc, dar el crede ca tvr filmeaza ei olimpiada , tvr vad toti si vor avea rating mai mare , bisnitarii vor fi mici , multi nu au in grila acest post si ar fi incorect sa fie doar la ei , asa ca poti sta linistit, semnalul va fi identic
  • livia pila livia pila
    @Johhny Bravo, Decocamdata, te trimit pe tine la liceul seral. IR. si Zgabercea SUNT de vină. Sper ca nu ai luat Bacalaureatul.
  • Cyberblue Cyberblue
    @ mile :))) să facă și transmisia TVR-ul cu carul 6 și unul închiriat de la Bivolu! Competițiile mai slabe să le dea cu carele 4:3 SD de la teritoriale. @ marian calitatea pe TVR HD e cel puțin la nivel Eurosport. Feed-ul Eurosport pentru România e doar SD. Despre comentariu nu comentez.
  • marian marian
    Circo cred ca te-a batut soarele la cap , practic tvr da ce cade printre degete , tot la eurosport se vede cel mai bine . transmisiunile tvr -ului sunt execrabile plus ca au comentatori de rasul curcilor .
  • Dan Dan
    Va propun un subiect: Incercati sa aflati daca e vreo sansa sa transmita cineva campionatul german de fotbal (Bundesliga) in Romania din acest sezon.
    Mi-as dori ca unul dintre cele mai importante campionate din Europa sa poata fi vazut in continuare si la noi.
    Inteleg ca Eurosport a terminat contractul, iar unul dintre comentatorii meciurilor a scris pe Facebook ca nu-l vor mai difuza.
  • ss ss
    Practic,ce va fi pe tvr?Ce va fi pe eurosport in timpul JO din 2018/2020?
  • johhny bravo johhny bravo
    Irina Radu si Zgabercea e de vina (restu completeaza livia).
  • circo circo
    proteveul nu s-a mai băgat? parca se lauda ca transmite toate competitiile majore. de fapt, ei dau doar pe fcsb si pe halep.
  • mile mile
    acesti intermediari trebuie eliminati, este imoral ce fac ei, jos eurosport

Trimite un comentariu

sus